Söylenti: GTA VI PC platformuna geç çıkacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.672
Abartmayın hocam GTA 6 öyle kutsal bir oyun değil. Hem oyun çıkana kadar dede olursunuz hem de konsol elde tutacak kadar beklenti içerisinde olursanız yüksek ihtimal hayal kırıklığına uğrarsınız.
Kutsal olup olmadığını bilemem ama başka bir oyun için bu kadar teoriler üretilip, haber yapıldığını görmedim. Ayrıca rockstar oyunlarını konsollar için yapıyor sonra pc'ye portluyor. Bu GTA 3' den beri böyle.

@nova23
Konsollarda daha yüksek fiyatlar ödemeye daha hazır bir kitle var. Ayrıca oyunun kırılma derdi de yok konsol tarafında iyice etinden sütünden faydalandıktan sonra. Almaya hazır PC kısmına salıyorlar satış stratejisi tamamen. Çok muhtemel sadece son jenerasyon tarafından maliyeti rahatlıkla kaldırcaklar.

@nova23
Konsollarda daha yüksek fiyatlar ödemeye daha hazır bir kitle var. Ayrıca oyunun kırılma derdi de yok konsol tarafında iyice etinden sütünden faydalandıktan sonra. Almaya hazır PC kısmına salıyorlar satış stratejisi tamamen. Çok muhtemel sadece son jenerasyon tarafından maliyeti rahatlıkla kaldırcaklar.
GTA her türlü satıyor. GTA 5 çıkalı 10 yıl oldu üstüne bedava verildi hala deli gibi satıyor. Kazanç tabi ki de bir etmen ama öncelikle optimizasyon bence. İster önce konsola çıksın isterse pc'ye GTA 6 her türlü deli gibi satacak.

Söylentiye göre oyunun açılan metacritic sayfasında PS5-xseries bölümleri oyunun PC platformuna sonradan çıkacağını doğruluyor. Güvenilir kaynaklardan gelen bu bilgiye ben de kesinlikle katılıyorum çünkü şirket politikası olarak hem böylesi onlar için daha iyi hem de zaten hep böyle çıkıyordu. Rockstar konsol firmalarından para alır oyun çıkar konsol satışlarının yarısı oyuna gittiğinden oyun satışlarından Rockstar deli gibi para kırar anlaşma parası da tuzu biberi olur 2 yıl boyunca PC portunu geliştirmeye devam eder ve yapabileceklerinin en iyi haliyle oyunu satışa sunarlar bir kere de PC üzerinden parayı kırarlar. Şirketin stratejisi bence böyle.

Daha önceki GTA 6 konularım:

Kaynak: GTA 6 için oyuncuları hem üzen hem sevindiren bir iddia ortaya atıldı!
Klasik. GTA oyunları, ilk önce PlayStation'a sonra PC'ye çıkar. Sonra da optimizasyon sıkıntıları baş gösterir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı