Arabayi ne olarak dusunmem gerekiyor anlamadim![]()
Sizi takip eden, bazı Spyware'lar gibi düşünün arabaları.
Arabayi ne olarak dusunmem gerekiyor anlamadim![]()
Proxy ile VPN'in farki; VPN kullanirsaniz takip edilemezsiniz, proxy kullanirsaniz takip edilebilirsiniz mi diyorsunuz? Kim tarafindan?Sizi takip eden, bazı Spyware'lar gibi düşünün arabaları.
Hocam, kazanabilirseniz söyleyin lütfenBrave kullanıyorum. Hem açık kaynaklı hem reklamları otomatik engelleyen kendi eklentisi mevcut. Üstüne bir de bana diyor ki: "Kardeşim biz sana saatte 5 reklama kadar gösterelim, sen o reklamları bir kere tıkla daha sonra istersen kapat, ne yaptığın ile ilgilenmiyorum. Bende sana bu gösterdiğim reklam tıklama başına 1 cent vereyim." Daha dün kurdum 33 cent gelmiş. Eğer bir sıkıntı olmaz ise ay sonunda 10 dolar getirecek. Bayağa internette gezerken aylık 80 TL cebe atıyorsun.
Eki Görüntüle 959810
Opera'yı ne olursa bırak, para karşılığında olmasa bile. Ayriyeten var böyle bir şey.Hocam, kazanabilirseniz söyleyin lütfen. Böyleyse gerçekten çok iyi bir özellik, hemen satarım Opera GX'i
.
Proxy ile VPN'in farki; VPN kullanirsaniz takip edilemezsiniz, proxy kullanirsaniz takip edilebilirsiniz mi diyorsunuz? Kim tarafindan?
Tamamen yanlış bilgi veriyorsun.
RAM ve CPU kısıtlaması yaparsan kasar, temalar ve reklam engelleyicileri çok gereksiz. Reklam engelleyiciler hiç düzgün çalışmıyor, gx cleaner dediğiniz o zımbırtı her tarayıcıda var. Gx Controler'da adam gibi çalışmıyor, gx corner dediğin şeyi kendi tarayıcına eklenti olarak kurabilirsin. Ekstra olarak bilgilerini oraya buraya satıyor.
1. teması gerçekten güzel laf edemem.
2. reklam engelleyici berbat ötesi hayatımda gördüğüm en kötü reklam engelleyici.
3. gx corner gerçekten güzel ama diğer tarayıcılarda da Epic free games bu eklentiyle bedava oyunları görebilirsin.
4. gx Cleaner'da güzel bunada laf edemem ama diğer tarayıcılardada ayarlardan temizleyebilirsin.
5. gx Control bir tarayıcının kullanacağı RAM mmiktarını ayarlayıp sağlıklı çalışmasını engelledikten sonra ne anlamı var tamamen saçma sapan bir özellik.
Ve Opera veri satar gizlilik yok tüm verileriniz şu anda Google ve Facebook'un elinde bunu ben söylemiyorum Opera'nın kendi gizlilik politakısı söylüyor aynı zamanda spyware watchdog web sitesi için Opera bir spyware. Opera — Spyware Watchdog
Ben denedim Opera GX'i. Kısıtlama koymadım, yine de hantal bir tarayıcı. Bu, bu gerçeği değiştirmiyor.Ben tam kullanarak dedim kısarak demedim lütfen yazdığımı tarafsız bir şekilde oku.
Firefox'u ne amaçla kullanıyorsunuz hocam? Firefox benim için pek mantıklı seçim olmadı. Arka planda mining yaptığım için Firefox'u açar açmaz arayüzde deli gibi donmalar yaşıyordum. Tahminime göre Firefox GPU, Chromium ise daha çok işlemci odaklı tarayıcılar. Chromium da hiçbir şekilde donma yaşamıyorum.
Proxy ile VPN'in farki; VPN kullanirsaniz takip edilemezsiniz, proxy kullanirsaniz takip edilebilirsiniz mi diyorsunuz? Kim tarafindan?
Ben denedim Opera GX'i. Kısıtlama koymadım, yine de hantal bir tarayıcı. Bu, bu gerçeği değiştirmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.