Sözde oyuncu tarayıcısı: Opera GX

Brave kullanıyorum. Hem açık kaynaklı hem reklamları otomatik engelleyen kendi eklentisi mevcut. Üstüne bir de bana diyor ki: "Kardeşim biz sana saatte 5 reklama kadar gösterelim, sen o reklamları bir kere tıkla daha sonra istersen kapat, ne yaptığın ile ilgilenmiyorum. Bende sana bu gösterdiğim reklam tıklama başına 1 cent vereyim." Daha dün kurdum 33 cent gelmiş. Eğer bir sıkıntı olmaz ise ay sonunda 10 dolar getirecek. Bayağa internette gezerken aylık 80 TL cebe atıyorsun.

Eki Görüntüle 959810
Ben bir yerde yanlış mı yaptım?
1617730392590.png

Merhaba. 4 aya yakın bir Opera GX deneyimim oldu ve hiç memnun kalmadım çünkü hiçbir işe yaramayan bir tarayıcı olmasıydı. Tek özelliği temasının güzel olması hani şu Opera GX'e gx Control için geçtim diyenler oluyor ya onların hepsi yalan çünkü gx Control berbat bir şey. Açtığınızda anında Opera kasıyor ve siteler aşırı ama aşırı geç yükleniyor, azıcık bir şey CPU'dan veya bellekten kıssanız bile hemen kasmaya başlıyor. Şimdi bazıları diyecek kullanma o zaman diye ama koymuşlar madem ben de kullanayım, oyuncu tarayıcısı değil mi sonuçta? Neyse gx corner tek güzel biraz ama tamamen tasarımıyla para kazanılmaya çalışan bir tarayıcı. Bir de zaten gx Control'ü açmasanız bile yavaş bir tarayıcı YouTube'a falan tam ekran yapmaya bile 10 saat bekletiyor. Zaten şu birkaç ayda veri çalıyor gibi söylentiler çıkmaya başlamıştı, ben de silcektim sildim zaten. Neyse yani burada birazcık sinir oldum. Şu Opera'ya tasarımı için geçip sonra gx Control için geçtim falan diyenlere.

Kendi kişisel sorunlarınızdan tarayıcıyı sorumlu tutmak mı? Güzelmiş bende Opera GX kullanıyorum ne bir kasma ne bir donma YouTube tam ekran sorunu Chrome da var Opera GX de yaşamadım.

Açıkcası o senin problemin Opera GX'i 1 yılı aşkın kullanıyorum ve Chrome'u ezer geçer hatta şöyle artıları ve eksileri sıralayayım:
1. temalar
2. reklam engelleyici
3. gx corner(bu sayede beleş oyunları görebiliyorum)
4. GX cleaner
5. GX Control
6. ve en önemlisi RAM'leri kendisine almıyor alsa bile GX Control'den ayarlayabiliyorsun

Eğer Opera kasıyorsa sende bir sıkıntı vardır ayrıca sorun yoksa bile RAM'leri ve CPU'ları tam kullanmaya ayarlayarak kasmamasını sağlayabilirsin.

Açıkcası o senin problemin Opera GX'i 1 yılı aşkın kullanıyorum ve Chrome'u ezer geçer hatta şöyle artıları ve eksileri sıralayayım:
1. temalar.
2. reklam engelleyici.
4. gx cleaner.
5. gx Control.
6. ve en önemlisi RAM'leri kendisine almıyor alsa bile gx Control'den ayarlayabiliyorsun.

Eğer Opera kasıyorsa sende bir sıkıntı vardır ayrıca sorun yoksa bile RAM'leri ve CPU'ları tam kullanmaya ayarlayarak kasmamasını sağlayabilirsin.

1. teması gerçekten güzel laf edemem.
2. reklam engelleyici berbat ötesi hayatımda gördüğüm en kötü reklam engelleyici.
3. gx corner gerçekten güzel ama diğer tarayıcılarda da Epic free games bu eklentiyle bedava oyunları görebilirsin.
4. gx Cleaner'da güzel bunada laf edemem ama diğer tarayıcılardada ayarlardan temizleyebilirsin.
5. gx Control bir tarayıcının kullanacağı RAM mmiktarını ayarlayıp sağlıklı çalışmasını engelledikten sonra ne anlamı var tamamen saçma sapan bir özellik.

Ve Opera veri satar gizlilik yok tüm verileriniz şu anda Google ve Facebook'un elinde bunu ben söylemiyorum Opera'nın kendi gizlilik politakısı söylüyor aynı zamanda spyware watchdog web sitesi için Opera bir Spyware. Opera — Spyware Watchdog

1. temalar
2. reklam engelleyici
4. GX cleaner
5. GX Control
6. ve en önemlisi RAM'leri kendisine almıyor alsa bile GX Control'den ayarlayabiliyorsun

Tamamen yanlış bilgi veriyorsun.

RAM ve CPU kısıtlaması yaparsan kasar, temalar ve reklam engelleyicileri çok gereksiz. Reklam engelleyiciler hiç düzgün çalışmıyor, GX Cleaner dediğiniz o zımbırtı her tarayıcıda var. GX Controler'da adam gibi çalışmıyor, GX Corner dediğin şeyi kendi tarayıcına eklenti olarak kurabilirsin. Ekstra olarak bilgilerini oraya buraya satıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı