Sokak köpekleri çok olmaya başladı

Bugün berberimden dönerken sokakta 4-5 tane köpekle karşılaştım. Allah'tan uzaktan görüp yan sokağa sapıp kurtulabildim. Bu sokak köpeği konusunda internette de duymuştum zaten ama artık burama kadar geldi yani. Zaten yetkili olmadığım için bir müdahale yapamıyorum ama bari yanımda ne taşımam gerektiğini ve sizin bu konuda ilgili fikir ve önerilerinizi yazabilir misiniz?

Belediyeyi arayın bir iki haftaya giderler ya da biz zamanında öyle yaptık.

Kesin çözüm.
indir.jpg

SJW'ler geliyor, içerden bilgi kaçın. Yolda köpek ısırıp hastalanırsanız kendinizi şanslı hissedebilirsiniz, sjw saldırısından iyidir. İyi forumlar.

Bu arada bu konuyu bir arkadaş grubu içerisinde açtığımda bana "cani, yaşamaya hakları var, barınak yapılsın, aşı yapılsın, kısırlaştırılsın" dendi. Evet bugün vefat eden çocuğun konusu konuşulması üzerine bunlar söylendi, yorumum bu kadar.

E saldırgan iti niye sahiplensin insan onu düşün ben şahsen sahiplenmem.
Sahiplenilmesine gerek yok. Ama insanlardan uzaklaştırılmaya gerek var. Tabi sahiplenmek isteyen de sahiplenir. Ama sahiplenilmiyor diye bütün köpekleri öldürmek bence doğru değil. Avrupada ne yapılırsa yapılsın. Sonuçta bunun suçu bizleriz. O köpeği sokağa salanlar üremesini engelleyemeyenler. Düzgün bir sistem olsaydı bunlar olmazdı tabi. Gerekirse hayvan vergisi alınsın. Ama çok mecbur kalınırsa artık yapacak bir şey yok değip sadece 1 kez itlaf edilebilir.

Ancak sonrasında çoğaltan kim varsa ağır cezalar verilmesi gerekiyor. Yoksa yine aynı şekilde çoğalırlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı