Sokak köpekleri çok olmaya başladı

Bugün berberimden dönerken sokakta 4-5 tane köpekle karşılaştım. Allah'tan uzaktan görüp yan sokağa sapıp kurtulabildim. Bu sokak köpeği konusunda internette de duymuştum zaten ama artık burama kadar geldi yani. Zaten yetkili olmadığım için bir müdahale yapamıyorum ama bari yanımda ne taşımam gerektiğini ve sizin bu konuda ilgili fikir ve önerilerinizi yazabilir misiniz?

Daha bugün kuduzdan ölen bir çocuk olmasına rağmen hala daha hayvanları savunanlar var.

Kuduz olan bir çocuk vardı ya hani. Duyarcı herifler "Önce çocuk köpeğe taş falan atmıştır, durup durmadık yere köpek asla saldırmaz." Hatta başka bir davar "Çocuğun tipinden belli zaten nasıl biri olduğu, kesin ilk o köpeğe bulaşmıştır." gibisinden şeyler söylemiş DAVAR.

Maalesef böyle davarlarda var. Sokak hayvanlarına tapıyorlar.

Bu köpeklere son verilmeli, bir insan sağlığı yüz köpeğin sağlığından daha önemli arkadaş!

Kopeklere cok yaklasmamani tercih ederim. Yalan mi dogru mu bilmiyorum ama birseyden korktugum zaman insanlarin alamadigi bir kokuyu vucudundan saliyorsun. Bunu da kopekler duyabiliyor ve savunmasiz oldugunu anlayip saldiriyorlar. Genellikle burun kisimlarina ayaginla sertce tekme atarsan daha iyi olur. Burunlari en hassas bölgelerinden birisidir. Bicak gibi kesici aletlerle pek bir sansin oldugunu soyleyemem. Kilic gibi uzun olursa yine sansin olabilir. Bir diger teknik olan ayrica en sevdigim olan sey ise kopeklere kopek diliyle karsilir vermek. Haliyle her canli kendisinden buyuk birseyin kendisine hizla gelmesinden korkar. Uzerine dogru havlayarak kosarsan kacabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı