Sokak köpekleri uyutulmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mecbur uyutulmak zorundalar hem de hepsi. Tehditler çünkü, kurt gibi değil sokak köpekleri kendi kendine yetemezler bu yüzdende çoğu aç geziyor saldırıyorlar insanlara. Sorunun kökten çözümü uyutmak hepsini. Kimse demesin sahiplendirme falan filan. Kandırmayın kendinizi 100 bin köpek bile sahiplendirelemeyecek.
Doğru hocam bana saldırcaklardı taş göstermek zorunda kaldım.

Sonra gitti. vurmadımda içim ferahladı.

Doğru hocam bana saldırcaklardı taş göstermek zorunda kaldım.

Sonra gitti. vurmadımda içim ferahladı.
Hocam çok ayıp belki yol soracaktı baktı siz taş gösterdiniz başkasına sormaya gitmiş şu garip.
Cümledeki garip:

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 29
2 gün önce 3 köpek saldırdılar birine evin önünde son anda kurtardı kendini. Eşkiya gibi geziyorlar.

Evet sanırsın mafyalar, mafya gibi geziyorlar ortalıkta hepsinin uyutulması lazım. Saldırıyorlar insanlara herkesin anası bacısı kardeşi var. Kimsenin ısırılmıyacağı için garantisi yok. Normalde bir video var elimde acıdan kıvranan bir çoçuğun videosu. Kimsenin için dayanamaz. Ama yasak forumda atamıyorum, o çoçuğun günahı ne? Hem de Hindistan gibi olursa ülke milyonlarca insanda kuduzdan geberir.

Hocam çok ayıp belki yol soracaktı baktı siz taş gösterdiniz başkasına sormaya gitmiş şu garip.
Cümledeki garip:

Oyun istiyor abisi, oyun istiyor alsdşladşsaşdasd.

Türkiye toplama kampı değildir; geldikleri gibi giderler ya da sonuçlarına katlanırlar.

Dağdan gelip bağdakini kovmak.

Senin düşünce şeklin bu yalnız. Türklerin içinde hiç mi kötü yok. Hiç mi tecavüzcü yok. Dolu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı