Sokak köpekleri nasıl uzaklaştırılır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, mahallemde çok fazla sokak köpeği var. Resmen çete halinde geziyorlar. Gelip geçerken biraz ürkütücü olabiliyor. Son zamanlarda köpek saldırılarından dolayı da biraz korkuyorum açıkçası. Uzaklaştırmak için ne yapabilirim? Ses cihazları var ama işe yarar mı bilmiyorum. Sizin öneriniz nedir?

Takılmadan yürüyorum ben genelde. Havlayıp pantolonumun ucunu ısırmışlardı bir kere arkamdan onda da ayağımı yere sertçe vurup bağırdım, topuk attılar.

Eğer genç yetişkin biriysen seni yere yatırıp yemiyorlar genelde. Korkuyorsan ise uyutulmalarını istediğini belediyeye yazabilirsin belki bi işe yarar.

Takılmadan yürüyorum ben genelde. Havlayıp pantolonumun ucunu ısırmışlardı bir kere arkamdan onda da ayağımı yere sertçe vurup bağırdım, topuk attılar.

Eğer genç yetişkin biriysen seni yere yatırıp yemiyorlar genelde. Korkuyorsan ise uyutulmalarını istediğini belediyeye yazabilirsin belki bi işe yarar.
Hocam eşim için endişe ediyorum.

Hocam şu anda bu konu gündemde. CİMER'e ve belediyeye yazın, aksiyon alınır.
Nedense bir işlem yapacaklarına inanmıyorum. Ama deneyeceğim. Teşekkür ederim. Zarar vermek gibi düşüncem yok başkasının zarar vermesini de istemem ama bize zarar verme düşüncesi korkutuyor açıkçası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı