Son zamanlarda artan eş cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar saygısız, cahil ergen varsa burada toplanmış.

Hormon nedir bilir misin? Lise biyoloji bilgisi.

Aynı şekilde süper dişi ve süper erkek gibi birçok varyasyon var, yani XX XYile sınırlı değil fakat LGBT gerçekten bunlarla alakasız. İşin saçma tarafı konu sahibi bu konudan bu kadar muzdaripse neden üstüne LGBT ile ilgili konu açıp daha da uzatıyor olayı? Bence umursamamak en mantıklısı.

Eş cinsellik bence doğuştan gelen bir şey değil sonradan oluyor ki eskiden bu kadar popüler olmaması kanıtlar gibi büyük birçoğunluğu farklı olmak için yapıyor gerçekten olanlarda var ama benim görüşüm.
Baba anlamıyor musun Netflix izledim bir erkekle seks yapmam gerek!!!

Eş cinsellik bence doğuştan gelen bir şey değil sonradan oluyor ki eskiden bu kadar popüler olmaması kanıtlar gibi büyük birçoğunluğu farklı olmak için yapıyor gerçekten olanlarda var ama benim görüşüm.

Özentiler hocam bunların alayı erkek kadın için kadın erkek için yaratıldı ötesi yok.

Sizler her yerde her istediğinizi yapabiliyorken sizlerle aynı havayı soluyan, aynı haklara sahip fakat cinsel yönelimi hemcinsine yönelik olan biri neden yapamasın? Bunda sorun nedir? Biz hoşgörülüyken sizler neden değilsiniz? Sizinle mi seks yapıyoruz da bu kadar dert ediniyorsun?
Önce dediklerine dikkat et bence. Başka dert eden ülke yokmuş. Sizin önünüzü açınca herşey çok güzel mi olacak? Hal ve hareketlerinizi gözümüze sokan kesim çok LGBT topluluğunda. Bu yüzden bi hakkınız yok. Hepsi öyle demiyorum bak.

İstisnalara mutasyon adı veriliyor bilimde. Neyse daha fazla seviye düşürmemek için Allah ıslah etsin diyip susacağım. Teşekkürler.
İstisna sayılmayacak kadar çok olduklarını da söyleyeyim o hâlde sana.

Kimin kimlerle seks yaptığını orta doğu ülkelerinden başka büyük dert edinen başka yer yok çünkü. Hristiyan ülkelerde bile bu aşılmışken bizim laik ve özünde "bir dine sahip olmayan" ülkemizde sizler gibi orta doğu kafasında insanlar görmek çok üzücü.

Sizler her yerde her istediğinizi yapabiliyorken sizlerle aynı havayı soluyan, aynı haklara sahip fakat cinsel yönelimi hemcinsine yönelik olan biri neden yapamasın? Bunda sorun nedir? Biz hoşgörülüyken sizler neden değilsiniz? Sizinle mi seks yapıyoruz da bu kadar dert ediniyorsun?

Hiç dindar bir Hristiyan ile karşılaştınmı LGBT konuları hakkında bu kadar kesin yorum yapıyorsun aşk erkek ile kadın arasında olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı