selimtti
Decipat
XX kız, XY erkektir. Başka bir kombinasyon olmadığını bildiğiniz halde nasıl doğuştan geldiğini anlatır mısınız rica ediyorum?Yönelimin doğuştan gelen bir şey olduğunu düşünüyorum.
Belki sonradan değişiyordur.
XX kız, XY erkektir. Başka bir kombinasyon olmadığını bildiğiniz halde nasıl doğuştan geldiğini anlatır mısınız rica ediyorum?Yönelimin doğuştan gelen bir şey olduğunu düşünüyorum.
Belki sonradan değişiyordur.
İnsanı insan olduğu için sevmemenin geri kafalılık olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde o kadar sorun varken konuşulacak olan en son şey eş cinsellik meselesi. Ki bu bir sorun değil zaten. Dünyanın tüm modern ülkelerinde haklar kazanmaya devam ediyoruz ve sıra Türkiye'mize de gelecek merak etmeyin arkadaşlar.
LGBT'yi desteklememekle Orta Doğu kafasında olmanın ne alakası var? Onu tam anlamadım.
Hormon nedir bilir misin? Lise biyoloji bilgisi.XX kız, XY erkektir. Başka bir kombinasyon olmadığını bildiğiniz halde nasıl doğuştan geldiğini anlatır mısınız rica ediyorum?
Ekonomi konusunda herkes köle zaten. İnsanlar hiçbir şeyin farkında değil. Dünya'da olan gelişmelerin, insanları önemsedikleri için yapıyorlar zannediyorlar. Şimdi de erkeklerin güçsüzleştirilip daha da beter bir duruma getirilmesi istendiğini düşünüyorum. Tarihteki erkeklerin (Köle olanların bile) yapabildiği şeylere bir bakın. Zeka konusunda değil ancak güç konusunda insanlar neleri başarmış. Zeka konusunda da yapılan ve hâlâ çözülemeyen çok fazla şey var ancak fiziksel olarak yaptıkları şeyler, şuanki erkek ırkının eskilerle karşılaştırılamayacağını düşünüyorum. Zamanla erkeklerin güçsüzleştiğini düşünüyorum.Çok farklı bir düşünce yapınız var. Yine de açık açık yazamazsınız biliyorum ama şifreli olarak torbacınızın telefonunu paylaşabilir misiniz?Erkekleri kim neden köle olarak kullanmak istesin? Zaten 3 kuruş paraya- karın tokluğuna çalışıyor millet. Piramitleri inşa eden köleler daha iyi besleniyorlardı antik mısırda. Daha nasıl köle olarak kullanacaklar?
Sonuç olarak ya erkek ya kız. Arası yok. Hormon tedavisi diye bir şey var bilir misin? Muhtemelen duymamışsındır bile adını.Hormon nedir bilir misin? Lise biyoloji bilgisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.