Bu hafta bazı bildirimler gelmedi. Az önce de hiç alakam olmayan bir mesajın bildirimi geldi? Ne oluyor? 
Bu konunun bildirimi geldi mesela? Demokrasiye meyilliyim diye mi acaba.Nasıl bir bildirim geldi?
Bak mesela senin yazdığın mesajın bildirimi bana gelmedi?Bu hafta bana da bazı bildirimler gelmedi. Başka bildirimler de gelmedi.
Bana da dün açtığım konunun bildirimleri gelmedi. Bugün de ilk defa senin bildirimin geldi.
Bi sorun olduğu kesin.Bana da dün açtığım konunun bildirimleri gelmedi. Bugün de ilk defa senin bildirimin geldi.
En yakın zamanda düzelir umarımBi sorun olduğu kesin.![]()
Bu konudan bildirim gelmesinin sebebi bu konuya yazdığınız mesaj yüzünden: 2013'teki alım gücü ve 2019 kıyaslaması - Technopat SosyalBu konunun bildirimi geldi mesela? Demokrasiye meyilliyim diye mi acaba.
Ve geçen gün ise kendi açtığım konunun bildirimleri gelmiyordu.
Bunun sebebi ise bildirimi açıp o bildirime basmayınca artık o konudan bildirim yollamıyor. Eğer bildirim gelirse, açın ondan sonra kapatın. Böylece bildirim gelmeye devam edecektir.Bu hafta bazı bildirimler gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.