Sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz?

Sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz?

• Evet, edebilirim. (Yorumda açıklayabilirsiniz).

Oy: 50 50,0%
  • Hayır, edemem. (Yorumda açıklayabilirsiniz).

Oy: 27 27,0%
  • Aktif olarak sosyal medya kullanmıyorum.

Oy: 23 23,0%

• Oy verenlerin toplamı
    100
  • Anket kapandı .
@Stereo.Luigi99, burası sosyal medya değil ki Benim demek istediğim, Twitter, Instagram, Facebook gibi sosyal medya uygulamaları.

Her ne kadar bos icerikler yogunluklu olsa da yararli seyler de mevcut. Kullanmamak her ne kadar eksiklik yaratacak olsa da hayatin sonu olmayacaktir.

Ben edebileceğimi düşünmüyorum, en basitinden instagram ve YouTube olmadan yapamam. Twitter, Snapchat kullanmiyorum. Instagram ve YouTube işimi fazlasıyla görüyor ama onlar olmadan çok zor olurdu.

Bir oksijen, bir su olmadığına göre devam edebilirim sanırım.Sosyal medya aşırı geri planda benim için.

Sadece YouTube kullanıyorum o da olmasa olur siminti olmazdı.

Evet edebilirmi işaretledim ama bu anketi de bir sosyal medya platformundan yaptım. Ne kadar edebilirim artık siz düşünün.

Youtube sayılır mı emin değilim fakat Youtube harici sosyal medya uygulamaları olmadan hayata devam edebilirim. Youtube ise zaman geçirmek ve ders videoları açısından şart benim için. Ki zaten 2021'e kadar sosyal medya kullanamadan sürdürüyordum hayatımı.

@Freesia, Technopat Sosyal'den bahsediyorsanız forumlar sosyal medya değildir. İkisi arasında fark var ve benim sosyal medyadan kastım, Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarıydı.

Discord'ta bir sosyal medya. Ben onsuz yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…