Sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz?

Sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz?

• Evet, edebilirim. (Yorumda açıklayabilirsiniz).

Oy: 50 50,0%
  • Hayır, edemem. (Yorumda açıklayabilirsiniz).

Oy: 27 27,0%
  • Aktif olarak sosyal medya kullanmıyorum.

Oy: 23 23,0%

• Oy verenlerin toplamı
    100
  • Anket kapandı .
@Stereo.Luigi99, burası sosyal medya değil ki :D Benim demek istediğim, Twitter, Instagram, Facebook gibi sosyal medya uygulamaları.

Her ne kadar bos icerikler yogunluklu olsa da yararli seyler de mevcut. Kullanmamak her ne kadar eksiklik yaratacak olsa da hayatin sonu olmayacaktir.

Ben edebileceğimi düşünmüyorum, en basitinden instagram ve YouTube olmadan yapamam. Twitter, Snapchat kullanmiyorum. Instagram ve YouTube işimi fazlasıyla görüyor ama onlar olmadan çok zor olurdu.

Sosyal medya ve mesajlaşma kategorisinde anket özelliği olmadığı için konuyu bu kategoride açtım.

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya uygulamaları, birçoğumuzun hayatında önemli yer edindi ve birçoğumuz, vaktinin çoğunluğu bu mecralarda geçirmekte. Varsayalım ki bir sabah, Twitter, Facebook ve Instagram gibi bütün sosyal medya uygulamaları kapatılmış, hayatınıza sosyal medya olmadan devam etmeniz gerekecek. Soruma gelecek olursak da, sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz? Açtığım ankete katılmayı unutmayın ve yorumlardan düşüncelerinizi de belirtebilirsiniz. İyi sosyaller!

Sadece YouTube kullanıyorum o da olmasa olur siminti olmazdı.

Youtube sayılır mı emin değilim fakat Youtube harici sosyal medya uygulamaları olmadan hayata devam edebilirim. Youtube ise zaman geçirmek ve ders videoları açısından şart benim için. Ki zaten 2021'e kadar sosyal medya kullanamadan sürdürüyordum hayatımı.

@Freesia, Technopat Sosyal'den bahsediyorsanız forumlar sosyal medya değildir. İkisi arasında fark var ve benim sosyal medyadan kastım, Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarıydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı