Sosyal üyelerinin garipliği

Arkadaşlar bazen görüyorum, sağlık kategorisinde açılan konulara bazı arkadaşlar hahaha veya beğenmedim atıyor. Amaç nedir? Kategori var ve konu onaylanmış. Garip olan nedir yani? Belki aramızda doktor olan vardır gerçekten, ya da bu konular hakkında bilgi sahibi insanlar vardır Reddit'de olduğu gibi. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Sevmiyorsanız ve rahatsız oluyorsanız buyurun:
Açıkçası hastaneye gitmek yerine burada doktor aramaya çalışıyorsunuz hocam. Sağlık konularını çok saçma buluyorum.

Açıkçası hastaneye gitmek yerine burada doktor aramaya çalışıyorsunuz hocam. Sağlık konularını çok saçma buluyorum.

Eğer zamanında o sıkıntıyı yaşayan varsa birine öneri verebilir. Veya doktor falan olan varsa yardım edebilir. Bence olması iyi bir şey.

"Kardeşim doktora git. Bize neden soruyorsun?" diye cevap veren arkadaşlar da var. Konu hiçbir zaman bir kişiye soru yöneltmiyor. Genel bir soru sorulur ve bilen kişi cevap verir. Bunun gibi cevap veren arkadaşlar kendilerini çok önemli bir insan olarak gördükleri için kendilerine danışıldığını sanıyorlar.

"Kardeşim doktora git. Bize neden soruyorsun?" diye cevap veren arkadaşlar da var. Konu hiçbir zaman bir kişiye soru yöneltmiyor. Genel bir soru sorulur ve bilen kişi cevap verir. Bunun gibi cevap veren arkadaşlar kendilerini çok önemli bir insan olarak gördükleri için kendilerine danışıldığını sanıyorlar.
Aynen, ona bakılırsa teknik destek konularına da "Bilgisayarcıya git kardeşim, nerden bilelim?" demek gerekir.

Ben hiç yapmadım ama orası koca bir kategori. Denizde hamsi var diye okyanus yasaklanır mı?

Gülmesi komik saçma sapan şeyleri buraya yazmak yerine doktora gidip çare bulabilirsiniz.

Bilmiyorum yazılan cevaplarda genellikle komik veya saçma oluyor.

İnsanlar doğru kullanamıyor çünkü. Doğru kullanılsa sağlık konusu forumdaki en önemli konulardan birisi bence.

Mesela bu:

Kategoriye girip baktığınızda benzer şeylerle karşılaşmanız mümkün.
Bu konuyu mantıklı mı buluyorsunuz :D Bir de herkese görmezden gelme linki atıyorsunuz. %90'I troll konuların. (Bana atmayın görmezden gelme linki)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı