Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.303
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlarla doğru düzgün konuşamıyorum ve kalabalık alanlarda rahat edemiyorum. Yalnızlığımın sebebi bu.

Yalnızlık kavramı konuda neden sevgilinin olmaması olarak sayılıyor bilmiyorum. (Aile, arkadaşlar varken yalnız sayılmazsınız bence.) Fakat herkesin kendisini seven, güvenebileceği bir sevgiliye ihtiyacı vardır elbet. Ama çok erken yaşlarda da yapılmaması gerektiği taraftarıyım. Her ne kadar istesem de ben de üniversiteye kadar beklemek istiyorum. Türk kızlarını zaten bilen biliyor, ne kadar çok sevseniz de illaki ilişkiniz bir gün bitecektir. Tabii istisnalar da olabilir.
Başlıkta 3 tane konu ekledim hepsi "sevgili" temalıydı. Neden hala sevgiliden bahsettiğimi anlamak istemiyorsunuz, anlamıyorum.

Her zaman dediğim gibi; üniversiteye kadar beklerseniz beklediğinizle kalır, eliniz boş gezersiniz. Şimdiden o konulara aşina olunmalı.

Oyunların verdiği tadı bir kız verebilseydi şu an oyunla değil o kızla oynardım. Ülkede ki kızların %90'ı ilgi manyağı olduğu için erkeklerin oyunlara dönüyor olması gayet normal. Sorsan hepsi kleopatra anasını satayım. Kendine bakmak demek yüzüne gratisten 1 kilo makyaj sürmek değil. Zihnini geliştirmek önemli. Bir insana nasıl davranmayı bilmek önemli. Gerçek aşk gerçek aşk diye dolanan kızlar, erkeklere bakmaya gelince "kaslı olsun, parası olsun, sadece benimle ilgilensin ama çapkında olsun, uzun boylu olsun, üçgen vücutlu olsun, çok yakışıklı olsun, esmer olsun ama hafifte sarışın olsun derken bir anda kumral olsun, ses tonu güzel olsun, bakışı ile dağı taşı delsin" bunları isteyen kız gri eşofmanla sabahtan akşama kadar evde yatıyorsa kusura bakmayın ama ölene kadar oyun oynamaya rağzıyım ben.

Her şeyin bir zamanı var forumda açılan konulardaki arkadaşlar daha çok liseye yeni başlayan kişiler. Birkaç ay sonra lisedeki sevgili yapmanın bir manası olmadığını anlarlar. :D

İnsanlarla doğru düzgün konuşamıyorum ve kalabalık alanlarda rahat edemiyorum. Yalnızlığımın sebebi bu.
Peki neden acaba? Neden konuşamıyorsun veya neden rahat edemiyorsun? Bu hayat böyle mi devam edecek?

Sence de bu sanal ortamdan biraz soyutlanıp gerçek hayattan tat almanın zamanı gelmedi mi?

Başlıkta 3 tane konu ekledim hepsi "sevgili" temalıydı. Neden hala sevgiliden bahsettiğimi anlamak istemiyorsunuz, anlamıyorum.

Her zaman dediğim gibi; üniversiteye kadar beklerseniz beklediğinizle kalır, eliniz boş gezersiniz. Şimdiden o konulara aşina olunmalı.
Sevgilisi olmayan bir insanın yalnız olduğunu mu düşünüyorsunuz?

@Artizan

Nereden zevk veya tat alıyorsunuz bilmiyorum ancak kadınlara/kızlara bakış açınız gerçekten beni korkuttu. Özellikle "o kızla oynardım" tabiri gerçekten çok ama çok acı...

Bakmak ile görmek farklı şeyler derler. Siz kadınlara bakınca bu tasvir ettiğiniz şeyleri görüyorsanız diyecek çok bir şeyim yok...
Sevgilisi olmayan bir insanın yalnız olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Galiba anlamakta sorun yaşıyorsunuz. Gerçekten şaka gibisiniz. Saatin geç olduğundandır sanırım.

Daha genel bir şekilde anlatayım, belki anlarsınız. Şimdi bir insan var ve dostu, ailesi var. Ancak sevgilisi yok. Bu insan yalnız değildir ancak "SEVGİLİ" bakımından yalnızdır değil mi?

Oyunların verdiği tadı bir kız verebilseydi şu an oyunla değil o kızla oynardım. Ülkede ki kızların %90'ı ilgi manyağı olduğu için erkeklerin oyunlara dönüyor olması gayet normal. Sorsan hepsi kleopatra anasını satayım. Kendine bakmak demek yüzüne gratisten 1 kilo makyaj sürmek değil. Zihnini geliştirmek önemli. Bir insana nasıl davranmayı bilmek önemli. Gerçek aşk gerçek aşk diye dolanan kızlar, erkeklere bakmaya gelince "kaslı olsun, parası olsun, sadece benimle ilgilensin ama çapkında olsun, uzun boylu olsun, üçgen vücutlu olsun, çok yakışıklı olsun, esmer olsun ama hafifte sarışın olsun derken bir anda kumral olsun, ses tonu güzel olsun, bakışı ile dağı taşı delsin" bunları isteyen kız gri eşofmanla sabahtan akşama kadar evde yatıyorsa kusura bakmayın ama ölene kadar oyun oynamaya rağzıyım ben.

Ülkede gerçekten yakışıklı olan erkek çok az. Onlar çok şanslı. Heves ettiğimden değil doğru bir hareket hiç değil fakat bir kızla ilişki yaşamıyorlar. Talep çok olduğu için istedikleri kadar takılıyorlar kızlarla her türlü. Genetik şans işte. Bize düşen kendi çabamızla kendimizi geliştirerek karizma yakalamak. O zaman devran döner. Kendi şansını kendin yarat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı