Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.248
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir dostun verdiği sevgiyi kızla bir mi tutarsın? Kız gidici dost kalıcı...
Yahu ne alakası var hocam. Ben ikisini mi kıyaslamışım? Nasıl bunları çıkartıyorsunuz bu konudan anlamıyorum gerçekten.

Ayrıca gidesi varsa dost da gider sevgili de. Farkı olmaz. :)

1608586284506.png
1608586295097.png
1608586310824.png
1608586327638.png
1608586339856.png

Link koysam hiçbiriniz bakmazdınız :)

Ayrıca hiç umursadığım bir şey değil.
Daha önce fırsatım oldu lakin çok düşüncesiz davranıyorum.
Kaçan kovalanır da değil.

İnan hayatın neredeyse tüm zevklerini tattım. 23 yaşındayım. Liseli bir ergen değil. Sizin sevgiye aşka nasıl baktığınız beni ilgilendirmez. Ben ülke genelini konuşuyorum. Gördüğüm ve tanıdığım dişi sayısı hayli fazla. İnan bana %90'ı söylediğim şekilde. Bu dediğimi kızlar daha iyi biliyordur zaten.

23 yaşında olman veya neleri tatmış olman doğru bildiğin anlamına gelmiyor. Karşına yanlış kişiler çıktıysa veya sen yanlış öğrendiysen yaşının ya da yaşadıklarının hiçbir önemi yok.

Ülke geneline konuşman da yanlış. Tasvir ettiğin şekilde kızlar elbette var ancak ülkenin geneli bunlarla dolu değil. Sadece siz seçip onları buluyorsunuz.

Duygusal yalnızlık farklı. Biyolojik yalnızlıkta var. Bende onun eksikliği var. Aşk sevgi işleri yalan. Günümüzde özellikle. Forumda kız varsa kusura bakmasın benim için öyle.
Hiçbir şeye inancım kalmadı. Hala inancı olan saf arkadaşlar umarım çok üzülmez. Yakışıklı olsanız bile sizi oyuncak edecek kızlar var.

23 yaşında olman veya neleri tatmış olman doğru bildiğin anlamına gelmiyor. Karşına yanlış kişiler çıktıysa veya sen yanlış öğrendiysen yaşının ya da yaşadıklarının hiçbir önemi yok.

Ülke geneline konuşman da yanlış. Tasvir ettiğin şekilde kızlar elbette var ancak ülkenin geneli bunlarla dolu değil. Sadece siz seçip onları buluyorsunuz.

Kahin değilim ben böyle tipleri seçme gibi bir gücüm yok. Böyle tiplerin ne kadar çok olduğunu herhangi bir kıza sorarsan bile çevresinden çok fazla örnek verebilir.

Bunu yenmen gerekli. Bu hayat böyle devam etmez.

Sadece kadınlar açısından bakma olaya. Genel olarak özgüven düşüklüğü yaşıyor olabilirsin ve bunun onlarca sebebi olabilir.

Bunu yenmen gerekli. Sana "kilolu, inek tipli" dendiği için kendini böyle tasvir ediyorsun. Aslında "inek tipli" falan olduğun yok. Kimse inek tipli değildir. Bu ne çirkin bir yakıştırma.

Zaten böyle laflarla konuşan insanların yanından bile geçme. Kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamak gerekli.

Emin ol, özgüvenini yükseltirsen. Giyimine dikkat edip kültürlü bir birey olursan bu yaşadıklarının hiçbirini yaşamazsın. Hem, kim demiş yakışıksızsın diye! Bırak onlar boş konuşadursun.
Genel olarak değil hocam. Yani rahat arkadaş edinebiliyorum. İlgi duymadığım alan olmadığından her türlü bir ortak yön bulup konuya giriyorum ama kızlarla olan muhabbeti ilerletemiyorum.

Bana kilolu, inek tipli diyen hiç kimse yok. Ben öyle düşünüyorum.

Giyimim ise, ne bulursam onu giyiyorum gibi bir şey.

Sanırım sorunum kızlara karşı olan özgüvensizliğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı