Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.283
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha genel bir şekilde anlatayım, belki anlarsınız. Şimdi bir insan var ve dostu, ailesi var. Ancak sevgilisi yok. Bu insan yalnız değildir ancak "SEVGİLİ" bakımından yalnızdır değil mi?
Bunu sorgulamak gecenin bu saatinde neden aklınıza geldi peki? Bir insanın sevgilisinin olmaması 2 şeye bağlıdır. Ya çirkinsindir, ya da kızlara açılacak özgüveni yoktur. 1.si fazla problem değil fakat 2.si büyük sorun. Bunu çözerse yalnızlığı atlatabilir. Tabii diğer arkadaşların da dediği gibi, yalnızlık konuları biraz fazla var Sosyal'de. İçlerini döküyorlar sadece. Danışacak kimseleri de yok, veya ailesine bahsetmek istemiyordur. Klavyenin başından yazdığımız 2-3 cümle onların hayatını değiştirebilir mi sizce? Tabii asosyal kitle de var. Sosyal aktivitelere katılması gerekir -sizin de dediğiniz gibi- ve sosyal hayatın tadına bakması yeterlidir, ilerisi gelir zaten (Sevgiliden bahsediyorum :D) .

Forumda bir üye vardı, sevgilisi olmayan herkese ezik vs. Benzetmelerde bulunuyordu :) Troll konu açardı sürekli o aklıma geldi bak.
Kimseyi eziklemedim. Keşke aklınıza bu gelmeseydi. Madem geldi; size önceki sayfalardaki mesajlarımı okumanızı öneriyorum.

Bunu sorgulamak gecenin bu saatinde neden aklınıza geldi peki? Bir insanın sevgilisinin olmaması 2 şeye bağlıdır. Ya çirkinsindir, ya da kızlara açılacak özgüveni yoktur. 1.si fazla problem değil fakat 2.si büyük sorun. Bunu çözerse yalnızlığı atlatabilir. Tabii diğer arkadaşların da dediği gibi, yalnızlık konuları biraz fazla var Sosyal'de. İçlerini döküyorlar sadece. Danışacak kimseleri de yok, veya ailesine bahsetmek istemiyordur. Klavyenin başından yazdığımız 2-3 cümle onların hayatını değiştirebilir mi sizce? Tabii asosyal kitle de var. Sosyal aktivitelere katılması gerekir -sizin de dediğiniz gibi- ve sosyal hayatın tadına bakması yeterlidir, ilerisi gelir zaten (Sevgiliden bahsediyorum :D) .

Başlığı düzgün okusaydın zaten neden aklıma geldiğini anlardın.

Ayrıca tebrik ediyorum. İki başlık altına sığdırabildin tüm sebepleri.

Belki değiştirecek. Yahu nereden biliyorsun? Ben arkadaşlarla sohbet etmek için açtım bu konuyu. Neden amacın konuyu baltalamak?

Sen neden üzerine alındın yahu? Benim aklıma o arkadaş geldi sadece konuya etiketlediğin diğer konuları da görünce.
Acaba üstüme alınmış olmamın sebebi benim konuma yazmış olmanız olabilir mi?

Ah ah...
Kimilerine iki kız kardeş aşık olur. Kimilerine hiç kimse. Yapacak bir şey yok 😄

Shimada Sensei anime mi diye sorduğumda bir anda hortlayınca bende seni animeci sandım sensei kusuruma bakma. Ayrıca 13 bin mesajı görünce de bilgisayarınla yapışıksın sandım bi' an. Benim hatam.
4 yıldan uzun süredir üyeyim buraya. Instagram, Facebook gibi sosyal medya kullanmıyorum, forum kullanıyorum. Mesaj sayım bu yüzden yüksek. Konuyu dağıtma ve kendi iyiliğin için kızların %90'ı ilgi manyağı tarzı şeylerle kendini kandırmayı bırak. İnternette normal kişiler bir anda ünlü olmazlar, sorunlu kızları görüp tümevarım uygulama.

Peki neden acaba? Neden konuşamıyorsun veya neden rahat edemiyorsun? Bu hayat böyle mi devam edecek?

Sence de bu sanal ortamdan biraz soyutlanıp gerçek hayattan tat almanın zamanı gelmedi mi?
Dışarı çıktığımda kalabalık alan olursa rahat hissetmiyorum ki. Okul içerisinde de böyle. Evdeki kişiliğim ile okuldaki kişiliğim bambaşka zaten. Restoranlarda yemeye, yemek sipariş vermeye, müşteri hizmetlerini aramaya, online derste mikrofonumu açmaya özgüvenim yok. Hayat böyle devam etmeyecek ama uzun bir süre böyle kalacak. Ben de bu durumdan memnun değilim ama yapabileceğim bir şey yok.

Dışarı çıktığımda kalabalık alan olursa rahat hissetmiyorum ki. Okul içerisinde de böyle. Evdeki kişiliğim ile okuldaki kişiliğim bambaşka zaten. Restoranlarda yemeye, yemek sipariş vermeye, müşteri hizmetlerini aramaya, online derste mikrofonumu açmaya özgüvenim yok. Hayat böyle devam etmeyecek ama uzun bir süre böyle kalacak. Ben de bu durumdan memnun değilim ama yapabileceğim bir şey yok.

Peki benim mi yapabileceğim bir şey var? :) Hayat senin, sadece sen yön verebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı