Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.208
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilim yok, ama yakın arkadaş gibi konuşabildiğim kız arkadaşlarım var, zaten "sevgili" "yapan" veletlerin tek amaçları var, hepimizin bildiği üzere.
Yalnız olduğumu zaman zaman düşünsem bile çok iyi arkadaşlarım var, pırlanta gibi insanlar, sağ olsunlar her zaman yanımdalar.

Sevgilim yok, ama yakın arkadaş gibi konuşabildiğim kız arkadaşlarım var, zaten "sevgili" "yapan" veletlerin tek amaçları var, hepimizin bildiği üzere.
Yalnız olduğumu zaman zaman düşünsem bile çok iyi arkadaşlarım var, pırlanta gibi insanlar, sağ olsunlar her zaman yanımdalar.
Dostum kızlarla konuşmayı nasıl becerdin. Hayatımda hiç bir kızla uzun konuşmadım yanıma bir kız gelince bile kaçan birisiyim.

"Türk yalnız kalamaz, milletimizde böyle bir huy yoktur. Beraber ders çalışır, beraber yazı yazar, beraber gezmeye gider, beraber aylaklık eder. Türkler sinemaya bile tek gitmez; yalnız kalmayı bilmez, sevmez. Yalnız olmamanın getirdiği garantiye, yani tehlikeden uzak yaşamanın konforuna güvenir. Ama işte bu garanti de yaratıcılığı sakatlar, iş çıkartma kabiliyetini azaltır."
İlber Ortaylı-Bir Ömür Nasıl Yaşanır?

Dostum kızlarla konuşmayı nasıl becerdin? Hayatımda hiç bir kızla uzun konuşmadım yanıma bir kız gelince bile kaçan birisiyim.
Açıkçası zamanında ben de utangaçtım ama, uygun bir üslupla, belden aşağıya inmeden, kısaca olması gereken şekilde konuşunca onlar(muhatabınız) da sizin çizginizi bozmayacağınızın farkına varıyor. Ben de çok iyi değilim bu konuda, arkadaş çevrem çok geniş değil ama birkaç iyi kız arkadaşım var. Gerçi hemcinslerimden de çok fazla arkadaşım yok, yakın olduğum on kişi vardır desem yeridir.

Açıkçası zamanında ben de utangaçtım ama, uygun bir üslupla, belden aşağıya inmeden, kısaca olması gereken şekilde konuşunca onlar(muhatabınız) da sizin çizginizi bozmayacağınızın farkına varıyor. Ben de çok iyi değilim bu konuda, arkadaş çevrem çok geniş değil ama birkaç iyi kız arkadaşım var. Gerçi hemcinslerimden de çok fazla arkadaşım yok, yakın olduğum on kişi vardır desem yeridir.
Bende çok bel altı konulara inmem bir kızın yanında ama ne biliyim yapamıyorum. Zaten kızlarla aram iyi değil.

Yalnız hissediyorsundur ve bir kız arkadaş edinmek istersin. Elinden geldiğince bakımını ele alırsın ve kafiyeli mesajlar atarak onu etkilemeyi denersin. Kız:
1608668873388.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı