Sosyal'deki bir anınızı anlatın

Çevrimiçi üyeler kısmını ben forumda çok fazla aktif olanlar kısmı sanmıştım. Kendi ismimi görünce bi şaha kalkmıştım. Tabii anladım sonra ne olduğunu.
 
Saat gece 12 - 01.00 gibi Sosyal'de mesajları çok hızlı yazıyordum sonra çıktım sabah kalktım aynı anda 2 - 3 ceza almışım onaylandıktan sonra ceza süresi bitmişti bende mutlu olmuştum.
 
Daha bu ay içerisinde 2 farklı üye benim açtığım konuların benzerini rehber olarak paylaşmışlardı. Ben o üyelere zaten rehber olduğunu belirttiğim zaman bir tanesi beni görmezden geldi diğeri ise bunun güncel rehber olduğunu söyledi. Unuttuğu bir şey var Odin ile her zaman aynı yolla rom/recovery kurarsın. Bari görsel ekleselerdi.
En son olan olay beni sinirlendirdi ve bende gidip açtığım tüm rehberleri profilimde mesaj olarak paylaştım. İsteyen çalsın diye.
 
Hep troll konu açan bir arkadaş vardı bende ona laf atmalı yorumlar atmıştım. Arkadaş tamamiyle troll konular açıyor Kazakistan'lı bilen bilir :D sonrasında onunda attığı laflardan dolayı onu raporladım ve ikimizde ban yedik. Ama saçmalık şu ki hakaretten 1 gün ban yerken gereksiz mesajdan 3 gün ban yedim :D
 

Geri
Yukarı