Sosyal'in artık eskisi gibi zevk vermemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Discord üzerinden beğeni kasanları çok merak ediyorum.
Ciddi mi bu? Böyle bir şey yapan gerçekten var mı ya? :D
Bu kadar ciddiye alanlara acıdım şu anda. 10.000 beğenin olsa ne olur 100.000 beğenin olsa ne.
 
Önemli mi bilmiyorum yine de açıklayayım. Kural 60 gelmeden önce pek çok Sosyal kullanıcısını Steam gibi platformlardan arkadaş ekledim. Buna moderatörler ve yöneticiler de dahil. Bazıları ile çok yakın arkadaş oldum, gerçek isimlerini vs. öğrendim.

Bunu yaptım diye mesaj beğendirttirme şeyine dahil mi oluyorum?
 
İyi ki Technopat kullanmaya başladım. Uzaktan eğitim teneffüslerim onla geçiyor <3
Eskiden 10-13 denetimindeyken sabahın köründe uyanıp konu açan arkadaşlar yüzünden full tempolu geçiyordu denetim. Vallaha derse giren sayısı çok düşük. Hele buradaki üyeler arasında :D
 
Beğeni kasınca madalya veriyorlar sanırım? :D.

9 Temmuz zamanında katılmışım ve hala 200 mesajım var ve Umrumda da değil. Ben buraya eğlenmek için geliyorum çoğunlukla mesaj okuyorum bir şeyler öğreniyorum ama beğeni kasmak cidden çok ayrı kafa.
 
Ama bu şekilde olmaması gerek, yani bu mantıkla hareket edecek olursak, donanım örneği üzerinden gideceğim, dandik bir ürünü bol mesajlı birisi araştırmayanlara "yurt dışında çoh tutuluyor yeğen bu" deyip yuttursa yutturacak. Öyle mi?
Hayır. Bunu demeye çalışmıyorum. Konu sahibinde istatistikler şekillendiriyor kafasını, öyle diyeyim.
 
Benim için hala aynı çünkü arkada dönen şeyler ile ilgilenmiyorum. Gerçi kıdemli/eski bir üye değilim, belki de ileride değişir.

Uzun süredir bazı üyelerin mesajlarının neden bu kadar fazla beğenildiğini merak ediyordum, biraz öğrendim :)

Beğeni konusunda en başta kaldırılmaması taraftarıydım, tabii o zamanlar arkada dönen şeyleri bilmiyordum ve eski üyelerin düşüncelerini çok saçma buluyordum, meğer onlar haklıymış.
 
Maalesef değil. Çoğu kitlede, konu sahibi "Bu adamın tonla mesajı ve beğenisi var ben bu adamın önerisini dikkate almalıyım, bu adam biliyordur diğeri kim ki?" algısı var ve biraz haklılar. Bu istatistiklerin kalması bence konu sahibi için rahatlık.
Bu arada @enes.wtp, bana iftira atman hiç hoş değil. Adım kirleniyor.
Bana yazdığın yeri geç de gerisinde haklısın, referans gibi düşünülebilir. Ama kaldırılması çok daha uygun diye düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı