Soulsborne stats mantığı

Eğer katana kullanacaksan yanlış bir yol izlemişsin diyebilirim, çünkü Katana'ların hepsi (DS1 için konuşuyorum) DeX ile güçleniyor, erken oyuna daha güçlü başlamak için Katana'ları efektif kullanabilme şansını hiçe atmışsın gibi duruyor. Grind yaparak toparlayabilme şansın her zaman olacak ancak istatistik sıfırlama şansın yok ilk Dark Souls'da.

Önemli değil o kadar ya, zweihander ile devam ederim. DS2 ve DS3'te bakacağım artık. Mage oynamayı hiç düşünmüyorum zaten :D

Eğer katana kullanacaksan yanlış bir yol izlemişsin diyebilirim, çünkü Katana'ların hepsi (DS1 için konuşuyorum) DeX ile güçleniyor, erken oyuna daha güçlü başlamak için Katana'ları efektif kullanabilme şansını hiçe atmışsın gibi duruyor. Grind yaparak toparlayabilme şansın her zaman olacak ancak istatistik sıfırlama şansın yok ilk Dark Souls'da.

Kanka uğraştırıyorum seni kusura bakma da sormam gerekiyor. Sanırım son boss öncesi 4 farklı bossu kesmemiz gerekiyor 3 tanesinin kapısını buldum ama hepsinde "sealed by great lord's Power" şeklinde bir ibare yer alıyor. İnternette de araştırdım ama bulamadım cevabı lordvessel ile ilgili bir şeymiş sanırsam. Onu elde ettikten sonra açabileceğimi düşünmüştüm ancak sonuç yine aynı kaldı. Nasıl açıyoruz bunları?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı