Spider-Man'ın PC uyarlamasında Türkçe dil desteği bulunmayacak

Ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef. Adamların oyun kültürü bizden gelişmiş ayrıca paraları bizden kıymetli yani bizden 10 satışta alacağı parayı orada 1 satıştan alıyor adamlar. Üstüne üstlük o ülkelerde oyun kültürü olduğu için çeviri firmaları sayısı da görece fazla dolayısıyla firmalar absürt ücretler ödemeden oyunlarını tercüme ettirebiliyor.
 
Şu ülke var şu ülke yok olaylarına hiç girmeyin. Adamlar bu dil var Türkçe yok dediğiniz dilin ülkesinden daha fazla para kazanıyor ki koyma gereği duymamış.
 
Steam ana Sayfa'da gördüm, bir bakayım neymiş dedim. Ve dil destekleri beni gerçekten üzdü. Bütün dillere çıkan oyun sadece bizim dilimizi desteklemiyor. Düşünceleriniz nedir?

Eki Görüntüle 1485112
vakitlerine değmez bu oyunu satın alıp oynayacak kaç milyon kişi vardır ki ülkede bide 500tl yani ben olsam bende yapmazdım sonra yapardım yada hiç yapmazdım
 
Aslında oyun 4 sene önce çıktı. Yani o zamanlar paramız yine para sayılırdı. Bizden gayette güzel para kazandıkları bi dönem diyebiliriz. Burda düşmanlık giriyor benim gözümde devreye.
 
Assetto Corsa satılmayınca 150 TL'lik paketi (tüm DLC ler) 15 TL'ye indirdiler ve bende satı aldım. Bu oyundada %90 indirim yaparsa ben alırım yine PC kaldırmaz ama daha sonra yeniliyeceğim için kenarda dursun isterim.

Bu kadar emek verilmişken bir de remake yani + DLSS falan bayağı üzerinde durulmus bir oyunken fiyatı gibi ben sanmıyorum yakın zamanda o kadar indirim geliceğini bundan 2yıl sonrasında falan oynanabilirliği azalacaktır o zaman düşebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı