Sürprizbozan Darling in the Franxx sizi neden memnun etmedi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mobile Suit Gundam: Blooded Orphans gibi bir final yapsaydı; "–Bu final tam oturmuş derdim."
Velakin hikayenin ilerisi uzayda yaratıklarla savaşmak olsun, arkadaşlarını koruma çabaları olsun senaryo o yöne kayınca soğudum o seriden.
 
Çok cringe bi anime gerek karakterleri gerek bayat ve dandik romantik şeyleri derken say say bitmez cidden çok kötü izleyenler sadece Zero two için izliyo.
 
Çok cringe bir anime gerek karakterleri gerek bayat ve dandik romantik şeyleri derken say say bitmez cidden çok kötü izleyenler sadece Zero two için izliyor.

Kendi adına konuş bir tek Zero two muş bence de senin pp çok cringe bu arada bu da benim görüşüm kendi görüşün olduğunu belirt nesnellik kullanma.
 
Bana tuhaf gelen bunlar yeryuzundeyken 002'nin yaralar almasıydı.
Bir de insanlığın kaç kere küllerinden doğduğunu görmek beni çok düşündürdü.
Anime bitince uzun süre gün boyu düşündüm.

Ve ayrıca şu ilk bölümde ölen eşi vardı Hiro'nun, onunla Hiro'nun karşılaşmasını çok isterdim ama nasip olmadı.
Bir çok şey içimizde kaldı :(
Mesela kim istemezdi Zero Two ile Hiro Dünya'nın son halini görebilsin. Neler başardıklarını görebilsin.
İşte hepimiz bunu istedik. Keşke yerdekilerin onlardan haberi olsaydı.
 
O his elbette oluyor, şu an olduğu gibi. Biliyoruz ki geçmeyecek bir şey değil. En yakın süre içinde yeni animelere yelken açacağımı düşünüyorum.

Evengelion hakkında her ne kadar bilgim olmasa bile Darling in the Franxx'in o animeden alıntılar ve esintiler taşıdığını biliyorum. İzlemeden bir şey diyemem tabii ki. Herhangi bir animeye falan benzetilmeden ya da kıyaslamadan bu animeye özel bir yorum yapsak daha iyi olur gibi geliyor bana.
Yok direkt olarak her şeyini çaldıkları için öyle diyorum.
 
Evet, daha önceden belirtmiştim. Kişinin ne beklediğine göre değişiyor anime hakkında fikri. Darling in the franxx belki bir şaheser değil fakat kesinlikle izlemeye değer bir anime olduğunu düşünüyorum. Darling in the Franxx'e en büyük tepki evengelion üzerinden veriliyor.

Bir gün vaktimi ayırmaya karar verip o animeyi bitireceğim. Çizimleri vs. her ne kadar eski olsa bile izleyip yorum yapmak istiyorum. Açıkçası cidden darling in the franxx onun ciddi anlamda çakması mı onu merak ediyorum.

Hocam, birkaç gün önce evangelion serisini izledim. Birçok benzerlikleri varmış aslında. Evangelion'un çizimleri bence hala güzel. Yalnız konusu biraz daha romantikten çok psikoloji ve felsefiye kayıyor, beni bayağı tatmin etti. Sizin de en kısa zamanda izlemenizi tavsiye eder ve iki anime arasındaki karşılaştırmanızı beklerim.🙂
 
Bence 8-10 yıl sonra 2 çocuk olarak dönmeleri saçmaydı. Ayrıca illa tüm diziler, animeler, oyunlar iyi bitecek diye de bir şey yok. Sevdim, 8-9 saatte bitirdim 1 gün içinde, gözlerim kötü oldu orası ayrı. Ama bu dizinin 2. sezonu gelmez, açık bırakmış olsalar da. Tıpkı Ezel'in sonu gibi.
 

Geri
Yukarı