Spor programı iyi mi?

Hocam peki her antrenmandan sonra koşu bandında koşulur mu olursa kaç dk koşulmalı.
Düşük tempo olarak 10-15 dakika en fazla 20 dakika koşabilirsin. Her antrenman sonrası yapma, yani bir gün yapıyorsan bir gün yapma, haftada 3-4 kez yeterli. Fotolarda olan bacak ve omuz hareketlerini aynı antrenmanda fazla ağır çalışmadan yapabilirsin.

Son düzenleme:
Düşük tempo olarak 10-15 dakika en fazla 20 dakika koşabilirsin. Her antrenman sonrası yapma, yani bir gün yapıyorsan bir gün yapma, haftada 3-4 kez yeterli. Fotolarda olan bacak ve omuz hareketlerini aynı antrenmanda fazla ağır çalışmadan yapabilirsin.

Sizin attığınıza göre yaptım birkaç şey değiştirdim şu an iyi mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-18 222823.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-18 222823.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 33
Çok fazla hareket eklemişsin. Attığımı yapman senin için daha iyi olur. Hareketler az gibi durmasın, şimdilik gayet verimli program.

Göğüs ve sırta biceps triceps ekledim, sırtta barbell row yerine dumbel row değiştirdim bir de bacakta dumbel Squad ekledim, triceps ve bicepse 3 hareketti 2 yapayim mi?

Göğüs ve sırta biceps triceps ekledim, sırtta barbell row yerine dumbel row değiştirdim bir de bacakta dumbel Squad ekledim, triceps ve bicepse 3 hareketti 2 yapayim mi?
Attığım program üzerinde sırt gününde biceps, göğüs gününde triceps olacak şekilde hissettiğin 2-3 hareketi ekleyebilirsin. Eski programlarını boşver bu daha verimli olur senin için.

Attığım program üzerinde sırt gününde biceps, göğüs gününde triceps olacak şekilde hissettiğin 2-3 hareketi ekleyebilirsin. Eski programlarını boş ver bu daha verimli olur senin için.

Eyvallah çok yardımcı oldun sadece incline press hiç yapmadığım için onun yerine bench dumbel press değiştirdim bir de barbell row yerine dumbel row sıkıntı yaratır mı bu ikisi.

Eyvallah çok yardımcı oldun sadece incline press hiç yapmadığım için onun yerine bench dumbel press değiştirdim bir de barbell row yerine dumbel row sıkıntı yaratır mı bu ikisi.
Yukarıda dediğim gibi Incline press yerine Incline dumbell gir. Biraz Incline press ile ilgili videoları izle, zamanla öğrenirsin. Row'da problem yok, hissiyata göre yapabilirsin.

Yukarıda dediğim gibi ıncline press yerine ıncline dumbell gir. Biraz ıncline press ile ilgili videoları izle, zamanla öğrenirsin. Row'da problem yok, hissiyata göre yapabilirsin.

Tamamdır teşekkürler.

Yukarıda dediğim gibi ıncline press yerine ıncline dumbell gir. Biraz ıncline press ile ilgili videoları izle, zamanla öğrenirsin. Row'da problem yok, hissiyata göre yapabilirsin.

Birisi programda omuz için ayrı gün ayırmana gerek yok bacak-sırt çalışırken onu da yapsam o gün de de eksik gördüğün daha fazla gelişmesini eklediğin bölgeleri ekleyebilirsin dedi nasıl olur sizce.

Son düzenleme:
Birisi programda omuz için ayrı gün ayırmana gerek yok bacak-sırt çalışırken onu da yapsam o gün de de eksik gördüğün daha fazla gelişmesini eklediğin bölgeleri ekleyebilirsin dedi nasıl olur sizce?
Bacak-omuz diye yukarıda yazmıştım. Sırt-biceps, göğüs-triceps, bacak-omuz şeklinde ilerleyebilirsin. Şuan için bir şeyler eklemene gerek yok. Bir süre böyle devam et, daha sonra sağlam bir programa geçersin.

Bacak-omuz diye yukarıda yazmıştım. Sırt-biceps, göğüs-triceps, bacak-omuz şeklinde ilerleyebilirsin. Şu an için bir şeyler eklemene gerek yok.

Öyle olursa pazartesi göğüs-triceps salı bacak-omuz çarşamba sırt-biceps oluyor cuma-cumartesi gibide karışık yapsam olur mu sence atıyorum göğüs-sırt gibi çunku ilk 3 günde gitsem bitiyor hafta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı