Hank J Wimbleton
Hectopat
Tamamdır hocam sağolun yardımlarınız içinYorgunsan gitme. Kendine eziyet etmenin anlamı yok, sonra telafi edersin. Zamanla vücut alışır zaten, o zaman devamlılık sağlarsın.
Tamamdır hocam sağolun yardımlarınız içinYorgunsan gitme. Kendine eziyet etmenin anlamı yok, sonra telafi edersin. Zamanla vücut alışır zaten, o zaman devamlılık sağlarsın.
Kanka 1 2 tekrar cepte bırakmayı kısaca özetler misin lütfen?Kardeşim başlayalı 10 gün olmuş adam hipertrofi antrenmanını nasıl yapabilir sence? Bu adam nasıl bitirecek kendini? Failure yapamaz, rir yapamaz, bu adam 1-2 tekrar cepte bırakmayı yapamaz. Önünüze gelene ezbere program atmayı bir salın cidden. Adamın daha temeli yok attığın programa bak.
Değil dostum.
1 2 Tekrar daha yapacak gücün var ama yapmıyorsun tükenmemek için.Kanka 1 2 tekrar cepte bırakmayı kısaca özetler misin lütfen?
Başlayalı 1.5 ay civarı oldu. 1 ay fullbody yaptım 15 gündür filan da programlı çalışıyorum, hypertrophy programına geçmeyi düşünüyorum hocam. Geçersem bir sorun olur mu? @emircanunlts siz de cevaplarsanız sevinirim hocam.Kardeşim başlayalı 10 gün olmuş adam hipertrofi antrenmanını nasıl yapabilir sence? Bu adam nasıl bitirecek kendini? Failure yapamaz, rir yapamaz, bu adam 1-2 tekrar cepte bırakmayı yapamaz. Önünüze gelene ezbere program atmayı bir salın cidden. Adamın daha temeli yok attığın programa bak.
Eğer şu an programınızdan verim alıyorsanız ve memnunsanız, gerek yok. Sürekli antrenman programı değiştirmek pek mantıklı değil.Başlayalı 1.5 ay civarı oldu. 1 ay fullbody yaptım 15 gündür filan da programlı çalışıyorum, hypertrophy programına geçmeyi düşünüyorum hocam. Geçersem bir sorun olur mu? @emircanunlts siz de cevaplarsanız sevinirim hocam.
Ilk setlerde mi1 2 Tekrar daha yapacak gücün var ama yapmıyorsun tükenmemek için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.