Spora başlamak için kilo vermeye gerek var mı?

ORBİTRON

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 1 aylık spor yapacağım ve amacım vücut geliştirmek. Evet biliyorum 1 ayda vücut geliştirilemez, en az 3 en fazla 6 ay yapılması daha iyi ama ben 1 aylık süreçte ne kadar geliştirebilirim diye test yapacağım. Önce kilo mu vermeliyim? Şu an vücut geliştirmeyi uygun muyum diye merak ediyorum. Ayrıca ne spor salonuna gideceğim ne de ekipman kullanacağım.
Kilom: 79.
Boyum: 178.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1 ayda bir değişim görebileceğiniz çok sanmıyorum, görebileceğiniz değişim büyük ihtimal sadece kilo vermek olacaktır. Kilo vermek gibi bir amacınız varsa bence ilk kilo verin. Yağ oranınız düşünce belki az da olsa kaslarınızı görebilirsiniz.

Spor salonuna gitmeden vücut geliştirmeniz çok zor, hatta bana göre imkansız. Aynı ekipmanları kendinizin evde yapması gerekiyor. Onun dışında sporla birlikte kilo vereceksin zaten. Kardiyoya ağırlık vereceksin başlarda, bunu yaparken de diğer ağırlık antrenmanlarında Full body girerek vücudunu antrenmana hazırlayacaksın. Kilo verdiğinde ise Full body programını bitirip çalışılacak bölgeleri günlere bölüp asıl vücut geliştirmeye başlayacaksın. Önce form kazanmadan vücut geliştiremezsin. En azından ben hocamın kontrolünde böyle yapmıştım. 76 kilodan 65 kiloya düştüm şu anda. Ha üstteki soruya da cevap vereyim, bir ayda hiçbir şey yapamazsınız. İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı