Merhaba, 14 yaşındayım. Yaşıma göre kilom birazcık fazla. Spora başlamayı düşünüyorum. Neler almalıyım, neler yemeliyim, kreatin ve protein tozu kullanmalı mıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba, 14 yaşındayım. Yaşıma göre kilom birazcık fazla. Spora başlamayı düşünüyorum. Neler almalıyım, neler yemeliyim, kreatin ve protein tozu kullanmalı mıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kardeşim doktor. Kreatin'i bilmiyorum ama protein Tozu'nun ise ciddi bir yan etkisi yok, kullanabilirsin.
Kreatin de zararlı demişti diye hatırlıyorum. Ama sadece testosteron türevleri zararlıymış.
14 yaşındasın sana vücut geliştirme yerine Kick boks/Muay thai tarzı sporlar veya bulunduğun yerde imkan varsa kürek/yelken gibi sporlar öneririm.
Gardaşım supplementlerin hiçbiri doğru şekilde kullanıldığı sürece hiçbir sıkıntı çıkarmaz her supplementi denemiş biri olarak söylüyorum kan testide verdim hiçbir sıkıntı yok hatta doktorum daha fazla kullanabileceğimide söyledi.
Sadece şunu bilinki testosteron, büyüme hormonlarını bozan şeylerden ve pre-workout gibi kalp ritminini bozan şeylerden uzak durun çok zararlı çıkarsınız.
Aynen öyle en azından başında hoca olacak full disiplin devam edersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.