Spora başlamak için neler gerekli?

Hocam öyle şeyler kullanmayın daha yaşınız çok küçük bir diyetisyene gidin o size bir diyet listesi verecek bir de günde 2 saat yürüyüş yap gibi şeyler önerecektir ben kendim gitmiştim 11 kilo vermiştim 4-5 ayda 4-5 ay için az doktorda öyle söylemişti ben diyete tam uymamıştım ama pişmanım bıraktığım için. 15 yaşımda gitmiştim bende yani 3 yıl önce.

Diyetisyenlerin çoğu para tuzağı çünkü diyetisyen dediğiniz adam sizi en uzun vadede zayıflatıp paranızı almaya çalışan birisi.
1 ayda 10kg verebilirsiniz kendi çabanızla.

Gardaşım supplementlerin hiçbiri doğru şekilde kullanıldığı sürece hiçbir sıkıntı çıkarmaz her supplementi denemiş biri olarak söylüyorum kan testide verdim hiçbir sıkıntı yok hatta doktorum daha fazla kullanabileceğimide söyledi.
Sadece şunu bilinki testosteron, büyüme hormonlarını bozan şeylerden ve pre-workout gibi kalp ritminini bozan şeylerden uzak durun çok zararlı çıkarsınız.

Aynen öyle en azından başında hoca olacak full disiplin devam edersin.
Tamam, işte. İkimizde aynı şeyi söylüyoruz. Testosteron kalp ritmini bozuyor, kalp krizine sebebiyet verebiliyor ve kısırlık yapabiliyor.
Ben de yazdım zaten, protein tozu'nun bir zararı yok.

Son düzenleme:
Tamam, işte. İkimizde aynı şeyi söylüyoruz. Testosteron kalp ritmini bozuyor, kalp krizine sebebiyet verebiliyor ve kısırlık yapabiliyor.
Ben de yazdım zaten, protein Tozu'nun bir zararı yok.

Pre workout testo salgılamıyor pre workout bir supplementtir testo farklı bir kategori içerisinde ama neyse haklısınız😊

Diyetisyenlerin çoğu para tuzağı çünkü diyetisyen dediğiniz adam sizi en uzun vadede zayıflatıp paranızı almaya çalışan birisi.
1 ayda 10kg verebilirsiniz kendi çabanızla.

Ben herhangi bir para ödemedim hocam. Eğer özele giderse para öder devletin diyetisyenleride var. Ve evet 1 ayda 10kg verilir rahat doktorun verdiği diyet listesi internette de var zaten :D

Ben herhangi bir para ödemedim hocam. Eğer özele giderse para öder devletin diyetisyenleride var. Ve evet 1 ayda 10kg verilir rahat doktorun verdiği diyet listesi internette de var zaten :D

Ben ilk ay 5 kilo vermiştim hocam ve doktor bunun az olduğunu söylemişti bence yürüyüş, bol su, sağlıklı beslenme ile 1 ayda 10kilo verilir. Benim de tekrar başlamam lazım bayağı bir kilo aldım.

Ben ilk ay 5 kilo vermiştim hocam ve doktor bunun az olduğunu söylemişti bence yürüyüş, bol su, sağlıklı beslenme ile 1 ayda 10kilo verilir. Benim de tekrar başlamam lazım bayağı bir kilo aldım.

Aynen öyle zaten sizde zamanında diyet yapmış birisi olarak bilirsinizki ilk zamanlar çok hızlı kilo verilir sonra bayağı yavaşlar çünkü ilk önce ödem ve su atılır vücuttan sonrası tamamen yağ yakımı.
Ben definasyon sürecimde 1 ayda 10 kilo verirken ilk 2 hafta 6 kilo vermiştim 3. ve 4. hafta sadece 4 kilo verebilmiştim ama bu işin sırrı tamamen su içmekten ve yağsız yiyecek tüketmek geçiyor.

Valla, tamam. Dislike atmakta haklısınız. Çok bilmediğim bir alanda kardeşime güvenerek yazdım.

Ama önerebileceğim spor, bisiklet olurdu. Günlük 3-5 saat orta-yüksek tempoda yüksek viteste sürerseniz genel olarak vücudu fitleştiriyor. Yüzünüze bile kas oranı ve kan dolaşımı arttğı için canlılık geliyor.

Sabah 1 saat, sonra 1,5 saat falan bu şekilde bölerek, gevşek çalışma saatlerine sahip bir işiniz varsa bisiklet sürebilirsiniz.

Bir ayda 10 kilo bile verebilirsiniz. Hem de normal kabul edilebilecek bir seviyede kalori almanıza rağmen.

Bütün sporları araştırın belirli bir sürede harcattığı kalori miktarına göre en uzun süre yapılabilenlerden biri bisiklet sürmek.

Yürüyüşü zayıflamak için önermiyorum. Sebebi de vücudun yürümeyi, az kalori harcıyacak şekilde insandan önceki Homo habilis döneminden beri optimize etmesi. O zamanlarda avcı-toplayıcılık yapan ilk insanımsıların uzun mesafeler yürümesi gerekiyordu. Bu yüzden vücut yürümeyi az kalori harcatacak şekilde optimize etti.

Yürüyüş saatte: 200-300 calori (orta tempoda)
Bisiklet saatte: 600-800 calori (orta tempoda)

Son düzenleme:
Aynen öyle zaten sizde zamanında diyet yapmış birisi olarak bilirsinizki ilk zamanlar çok hızlı kilo verilir sonra bayağı yavaşlar çünkü ilk önce ödem ve su atılır vücuttan sonrası tamamen yağ yakımı.
Ben definasyon sürecimde 1 ayda 10 kilo verirken ilk 2 hafta 6 kilo vermiştim 3. ve 4. hafta sadece 4 kilo verebilmiştim ama bu işin sırrı tamamen su içmekten ve yağsız yiyecek tüketmek geçiyor.

Evet hocam bol su bir de yürüyüş yapsa yeterli olur. Ben 107 kiloydum 96'ya kadar vermiştim sonra tekrar salmıştım sabır işi biraz.

Vallahi, tamam. Dislike atmakta haklısınız. Çok bilmediğim bir alanda kardeşime güvenerek yazdım.

Ama önerebileceğim spor, bisiklet olurdu. Günlük 3-5 saat orta-yüksek tempoda yüksek viteste sürerseniz genel olarak vücudu fitleştiriyor. Yüzünüze bile kas oranı ve kan dolaşımı arttğı için canlılık geliyor.

Sabah 1 saat, sonra 1,5 saat falan bu şekilde bölerek, gevşek çalışma saatlerine sahip bir işiniz varsa bisiklet sürebilirsiniz.

Bir ayda 10 kilo bile verebilirsiniz. Hem de normal kabul edilebilecek bir seviyede kalori almanıza rağmen.

Aynen iyi bir bisiklet ile günde 1 2 saat bisiklet sürmek bayağı faydalı ama estetik bir vücut yapmaz ben 3 sene profesyonel bisiklet sürdüm sürekli yüksek hızlara çıktım en son bir baktım bacaklar bir kalınlaştı bundan dolayı bisiklet sürmeyi hayatımdan çıkardım sonra kilo aldım ve vücut geliştirme sporuna başladım Allah'a şükür şu an estetik gözüküyorum ama o bisiklet sürmenin ekmeğini hala yiyorum diyebilirim bacaklarım çok fazla güçlü.
Bisiklet sürün çok zevkli ve sağlıklı bana göre en iyi spordur. 😊

Aynen iyi bir bisiklet ile günde 1 2 saat bisiklet sürmek bayağı faydalı ama estetik bir vücut yapmaz ben 3 sene profesyonel bisiklet sürdüm sürekli yüksek hızlara çıktım en son bir baktım bacaklar bir kalınlaştı bundan dolayı bisiklet sürmeyi hayatımdan çıkardım sonra kilo aldım ve vücut geliştirme sporuna başladım Allah'a şükür şu an estetik gözüküyorum ama o bisiklet sürmenin ekmeğini hala yiyorum diyebilirim bacaklarım çok fazla güçlü.
Bisiklet sürün çok zevkli ve sağlıklı bana göre en iyi spordur. 😊
Ben bisikletin kalınlaştırdığı bacak kaslarından memnun birisiyim. :) Bir de düşük viteste sürerseniz, bacakta kalınlaşma çok sınırlı kalacaktır.

Ben bisikletin kalınlaştırdığı bacak kaslarından memnun birisiyim. :) bir de düşük viteste sürerseniz kas oluşturmaz.

O bacaklar öyle bir olmuştuki taş kadar sertti ama çok hacimlenmişti moralimi bozunca silip attım bisiklet sürmeyi, tabii ben yüksek viteste 80 km hızları görüyordum ek olarak 2 kere ölümcül kazadan kurtuldum kamyonun altında kalacaktım onların da etkisi var tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00