Spora yeni başlayanlar için okul-spor dengesi ve beslenme programı önerisi

Teşekkürler hocam ama protein vb işlere çok kafa yormamali miyim? Amacim en az 1 yıl spora gidip fit olmak. 1 yılda güzel bir sonuç alabilirmiyim? (Amacım aşırı kasli olmak falan değil)
Olabildiğince tavuk süt yumurta peynir tüketmeye bak . Sadece sporcular tüketmiyor bunları. Vücudün çalışması için de şart bunlar.

Spora daha gitmedim ama aslinda düşünüyorum. Daha fit bir görünüm elde etmek istiyorum. Evde yapilan spor, spor salonundaki gibi olur mu ki? Bir de YKS için şöyle, 11. sınıfı her gün tekrar yaparak bitirip, 11'in yazında ise TYT halletmek amacim.

Hocam tabii ki olur önemli olan kaslarını çalıştırmak, Dumbell'la bile yapabileceğin onlarca hareket var, kaldı ki vücut ağırlığıyla bile vücut inşa edebilirsin.
Ayrıca önerim şu kalan vakitte TYT matematiğin bir kısmını halletmen olacaktır çünkü 11. sınıf matematiğinde TYT'nin üzerine kurulu olan onca şey var. Kesinlikle halletmelisin böylece 11'de çok daha kolay olacak işler senin için.

Hocam tabii ki olur önemli olan kaslarını çalıştırmak, Dumbell'la bile yapabileceğin onlarca hareket var, kaldı ki vücut ağırlığıyla bile vücut inşa edebilirsin.
Ayrıca önerim şu kalan vakitte TYT matematiğin bir kısmını halletmen olacaktır çünkü 11. sınıf matematiğinde TYT'nin üzerine kurulu olan onca şey var. Kesinlikle halletmelisin böylece 11'de çok daha kolay olacak işler senin için.
Hocam şuan yapabilicegimi sanmiyorum, tatilyedim. Maalesef çok çalışma düzeni elde edemedim ama 10. Sinif ortalamam 92ydi. Az çok konuyu anlayabiliyorum. 11. Sınıfta 11 i tamamen anlamak istiyorum. Tytyi yazda bitirmeyi dusunsemde tabiki 12. Sinifta da her hafta denemeler çözmeye devam edeceğim. Sizce olmaz mi?

Hocam hangi konulara bakmami onerirsiniz peki? Fonksiyonlar mi?

Hocam şu an yapabileceğimi sanmiyorum, tatilyedim. Maalesef çok çalışma düzeni elde edemedim ama 10. sinif ortalamam 92ydi. Az çok konuyu anlayabiliyorum. 11. sınıfta 11'i tamamen anlamak istiyorum. TYT'yi yazda bitirmeyi dusunsemde tabii ki 12. sinifta da her hafta denemeler çözmeye devam edeceğim. Sizce olmaz mi?

Hocam çalıştığınız sürece sıkıntı yok ben sadece daha iyi olur diye dedim ama aman aman da şart değil. Ayrıca planınız güzel. 11'in yazında TYT'yi halletmek 12 de süreci bayar rahatlatır.

Hocam hangi konulara bakmami onerirsiniz peki? Fonksiyonlar mi?

İlk 12 konu ve fonksiyonlar olur hocam önerim.

Hocam çalıştığınız sürece sıkıntı yok ben sadece daha iyi olur diye dedim ama aman aman da şart değil. Ayrıca planınız güzel. 11'in yazında TYT'yi halletmek 12 de süreci bayar rahatlatır.

İlk 12 konu ve fonksiyonlar olur hocam önerim.
Hocam şuan tatilyedim ve yaklaşık 1-1.5 hafta sonra döneceğim. Geldigimde zaten okula çok vakit kalmayacagi için bana hızlı olarak hangilerini onerirsiniz? Çünkü ilk 12 konu + fonksiyonlar direk tyt zaten

Hocam şu an tatilyedim ve yaklaşık 1-1.5 hafta sonra döneceğim. Geldigimde zaten okula çok vakit kalmayacagi için bana hızlı olarak hangilerini onerirsiniz? Çünkü ilk 12 konu + fonksiyonlar direk TYT zaten.

Hocam ilk 12 konuyu kesin bitirin. Biliyorsanız da bir tekrar yapın, fonksiyonları da halletmeniz lazım çünkü AYT matematiğin direği gibi bir şey. Ayrıca daha problemler, TYT geometri, polinomlar, olasılık, 2. dereceden denklemler gibi konularda var.

Hocam ilk 12 konuyu kesin bitirin. Biliyorsanız da bir tekrar yapın, fonksiyonları da halletmeniz lazım çünkü AYT matematiğin direği gibi bir şey. Ayrıca daha problemler, TYT geometri, polinomlar, olasılık, 2. dereceden denklemler gibi konularda var.
Hocam o kadar konuyu maalesef şuan bitiremem. Temelim hafif var zaten aşırı sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Bunca vakit zaten çalışmadan yaptım ama artık böyle olmayacağı için çalışıp yapacağım. Belki bi konuda zorlanirsan tyt ile alakali olan kısımlarını da calisirim ne dersiniz?

Hocam o kadar konuyu maalesef şu an bitiremem. Temelim hafif var zaten aşırı sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Bunca vakit zaten çalışmadan yaptım ama artık böyle olmayacağı için çalışıp yapacağım. Belki bir konuda zorlanirsan TYT ile alakali olan kısımlarını da calisirim ne dersiniz?

Hocam yok hepsi zaten bitmez ben hani var olan konuları söyleyim dedim. Temeliniz varsa eğer sadece fonksiyon çalışıp da devam edebilirsiniz ha çalışmazsanız da 11'de konular geldiğinde biraz sıkıntı çekersiniz ama güzel bir çalışma ile halledilir. Ayrıca dediğiniz de mantıklı sorun yok ben sadece sizin açınızdan daha rahat olsun diye dedim.

Hocam yok hepsi zaten bitmez ben hani var olan konuları söyleyim dedim. Temeliniz varsa eğer sadece fonksiyon çalışıp da devam edebilirsiniz ha çalışmazsanız da 11'de konular geldiğinde biraz sıkıntı çekersiniz ama güzel bir çalışma ile halledilir. Ayrıca dediğiniz de mantıklı sorun yok ben sadece sizin açınızdan daha rahat olsun diye dedim.
Teşekkürler hocam sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı