Spora yeni başlayanlar için tavsiyeler

Isınma hareketleri şu okullarda öğretilenler midir? Abileri görüyordum 1kg-2kgluk aletlerle ısınıyorlardı. Ayrı hareket var mı?

Hocam sizce Bulk'a girmeli miyim, dediğim gibi hafiften göbek var. Kol sallandığında bıngıl bıngıl, keza bacak da aynı şekilde. 1-2 ay dediğiniz gibi hem Full body hem de bulk mu yapmalıyım?

Evet göbek var kollar zayıfsa bulk ve ağırlık antrenmanın sonunda kardiyo güzel olur dengelersin.

Isınma hareketleri şu okullarda öğretilenler midir? Abileri görüyordum 1kg-2kgluk aletlerle ısınıyorlardı. Ayrı hareket var mı?

Hocam sizce Bulk'a girmeli miyim, dediğim gibi hafiften göbek var. Kol sallandığında bıngıl bıngıl, keza bacak da aynı şekilde. 1-2 ay dediğiniz gibi hem Full body hem de bulk mu yapmalıyım?

YouTube vucut gelıstırme nasıl ısınılır falan yazarsan cıkar.

Ornek bir tane.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ediyorum her şey için, son bir soru; Online koçlardan biri gözüme çarptı adı şahan yağcı, 3 aylık Online koçluğu 3200TL, sizce verilir mi? Çoğu spor salonunda olduğu gibi bizim salonun da antrenörleri bir tık ilgisiz.

Forumdaki birbirinden bağımsız yanlışlığı doğruluğu emin olmayan yorumları, 2010'dan kalma kaynakları okumuş salon hocalarını dinleme. Aç Youtube'u Güray Aydın, Ağırsağlam'ın alakalı tüm videolarını izle. Bu videodan başlamanı öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15-16 yaşında salona gitmiştim sadece hareketleri öğrenip az zayıflamıştım şuan 22’ye geldim geç oldu ama çoğu hareketi hocasız yapmaya başlamıştım bence hedefin salona gitme ortamı ve aletleri tanıma olması onun dışında kalan günler futbol,basket falan oyna 18-19’a gelince salona tamamen başla.

15-16 yaşında salona gitmiştim sadece hareketleri öğrenip az zayıflamıştım şu an 22'ye geldim geç oldu ama çoğu hareketi hocasız yapmaya başlamıştım bence hedefin salona gitme ortamı ve aletleri tanıma olması onun dışında kalan günler futbol, basket falan oyna 18-19'a gelince salona tamamen başla.

Hocam, 17-18 yaşıma gelmeden doğal temiz bir fizik elde etmek istiyorum. Sebebim bu, ayrıca basketbola da ilgim var teşekkür ediyorum size.

Full body antrenmanda splitte yaptığımız bölge hareketlerinin hepsini tek günde mi yapıyoruz? Uzun sürmez mi?

Son düzenleme:
Hocam, 17-18 yaşıma gelmeden doğal temiz bir fizik elde etmek istiyorum. Sebebim bu, ayrıca basketbola da ilgim var teşekkür ediyorum size.

Full body antrenmanda splitte yaptığımız bölge hareketlerinin hepsini tek günde mi yapıyoruz? Uzun sürmez mi?
Fullbodyde her bölgeye 2-3 hareket veriliyor ve tek günde çalışıyorsun haftada max 4 gün en az 2 gün yapılır. daha uzun sürüyor. Ancak kasları alıştırmak için şart ardından çift bölge veya PPL yapıyoruz 5-6 gün gidiyorsan eğer.

çift bölgede mesela sadece göğüs- arka kol için göğüste 4-5 arka kolda 2-3 hareket çalışıyorum zorluyosun

Fullbodyde her bölgeye 2-3 hareket veriliyor ve tek günde çalışıyorsun haftada Max 4 gün en az 2 gün yapılır. Daha uzun sürüyor. Ancak kasları alıştırmak için şart ardından çift bölge veya PPL yapıyoruz 5-6 gün gidiyorsan eğer.

Çift bölgede mesela sadece göğüs- arka kol için göğüste 4-5 arka kolda 2-3 hareket çalışıyorum zorluyosun.

Bulk dönemine girmeyi düşünüyorum, kaç ay sürmeli?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı