Spordan 2 saat önce ya da 1 saat sonra. Fakat unutmayın aç karnına spor yapılmaz.
Yağ yakacaksanız ağır olmamak kaydıyla yapabilirsiniz. Ben fitnes yada body building olarak algıladım.Yağ yakımı için aç karnına yapılır diyorlardı.
Aç karından ziyade düşük kan şekeriyle. Antrenman öncesi protein, doymamış yağ ve glisemik indeksi düşük karbonhidratlardan bir öğün yenebilir.Yağ yakımı için aç karnına yapılır diyorlardı.
Öncesinde karbonhidrat ağırlıklı ve sonrasında protein ağırlıklı yenilmeli.
Hocam yanaklarım tombul biraz yüzdeki yağı götürmek için yağ oranını düşürmek istiyorum bölgesel yağ kaybı olmuyormuş pek galibaAç karından ziyade düşük kan şekeriyle. Antrenman öncesi protein, doymamış yağ ve glisemik indeksi düşük karbonhidratlardan bir öğün yenebilir.
De hocam siz şu yağ yakma meselesinde misiniz halen?
Yağ oranınız iyi gibi, formunuzun neyi üzüyor ki sizi, kendinizi yıpratmayın![]()
Anlıyorum. Formdan memnunsanız yağ yakımını takıntı etmeyin, yüz şekliniz öyledir belki. Etkili olup olmadığını bilmiyorum ama yüz yogası egzersizi vesair durumlar da var sanırım. En azından bir araştırın.Hocam yanaklarım tombul biraz yüzdeki yağı götürmek için yağ oranını düşürmek istiyorum bölgesel yağ kaybı olmuyormuş pek galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.