Spotify Premium VS YT Music Premium

İşletim sistemi
Android

Yusuo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hesabımda Premium planı vardı, müzik dinlemekten uzaklaştım bir ara, Premium'u iptal ettim. Bu aralar yine sardım müzik dinlemeye. 2-3 müzik dinliyorum, 10-15 dakikada bir reklam çıkıyor, 30 dakikada bir diyordu sanki... Bir de lanet olası akıllı mix özelliği var. Çalma listesi oluşturmak için 2 saat uğraştım. İlk müziği açtım, bitti ve başka çalma listesinden benim eklemediğim bir müzik çalmaya başladı. Karışık veya sırayla çal özellikleri de Premium özelliği zaten. Madem çalma listesi dışında çalacaksın o zaman neden çalma listesi var, çıldırtacak beni. Sizce Spotify Premium (60 TL) mi alayım, yoksa YT Music için YouTube Premium (80 TL) mi alayım? (Bu sayede hem Music Premium hem de YouTube Premium olacak). Daha önce YT Music kullanmadım, nasıldır?

Hesabımda Premium planı vardı, müzik dinlemekten uzaklaştım bir ara, Premium'u iptal ettim. Bu aralar yine sardım müzik dinlemeye. 2-3 müzik dinliyorum, 10-15 dakikada bir reklam çıkıyor, 30 dakikada bir diyordu sanki... Bir de lanet olası akıllı mix özelliği var. Çalma listesi oluşturmak için 2 saat uğraştım. İlk müziği açtım, bitti ve başka çalma listesinden benim eklemediğim bir müzik çalmaya başladı. Karışık veya sırayla çal özellikleri de Premium özelliği zaten. Madem çalma listesi dışında çalacaksın o zaman neden çalma listesi var, çıldırtacak beni. Sizce Spotify Premium (60 TL) mi alayım, yoksa YT Music için YouTube Premium (80 TL) mi alayım? (Bu sayede hem Music Premium hem de YouTube Premium olacak). Daha önce YT Music kullanmadım, nasıldır?
YT music 256 kbps, Spotify 320 kbps akış sunuyor Mozart değilseniz fark etmezsiniz bile. Youtube daha mantıklı.

Yazıyı okumadım, genelde eski bulunamayan oldschool tarzı şeyler dinliyorsan, yani YouTube'dan dinliyorsan YT daha mantıklı olur çünkü Spotify'da onları bulmak çok zor. Ama Spotify algoritması, arayüzüne vs. alıştığım için ben Spotify kullanıyorum. Müzik önerme konusunda kulağımı iyi okuyor.

Öğrenci üyeliği ucuz olduğundan ve alıştığımdan dolayı Spotify'da, YouTube Premium'da kullanıyorum. YouTube yabancı müzik önerisinde algortiması çok iyi Spotify Türkçe'de. Yalnızca birisini alsaydım YouTube Premium olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı