ROSD
Hectopat
1 TB HDD 1 TB SSD'den Daha ucuz ancak Daha Yavaştır
Konu içeriği ile mesajınızın alakası yok.Mesela işletim sistemini HDD kurdun bilgisayar 5 dk da açılıyor ise SSD ile 1 dakika sürer senin tercihin
HDD mi kaldı bu devirde SSD tabii ki de.
he pardon yanlış anlamışımKonu içeriği ile mesajınızın alakası yok.
Bilgisayarımda zaten 256gb ssd duracak sistem için, bunun yanında sadece oyunlar için ilave düşünmüştümMesela işletim sistemini HDD kurdun bilgisayar 5 dk da açılıyor ise SSD ile 1 dakika sürer senin tercihin
Oyunlara etkisi fazla olur mu?1 TB HDD 1 TB SSD'den Daha ucuz ancak Daha Yavaştır
o zaman hdd alabilirsin hem daha az para vermiş olursunBilgisayarımda zaten 256gb ssd duracak sistem için, bunun yanında sadece oyunlar için ilave düşünmüştüm
Öyle bir şey yok. Ekran kartın düşük olursa oyunlarda grafik düşürürsün oynamaya devam edersin. SSD ile de yüklenme süreleri azalır ve olası drop'lar giderilir.Zaten ekran kartından çok yüksek olmadığından ssd hızına yetişir mi onu sormuştum
Daha çok açık dünya oyunları oynuyorum hocam, sanırım olumsuz etkisi olurHocam oynayacağınız oyunlar eğer durağan bir haritada ise PUBG değilse ne bileyim CoD: Warzone değilse BF2042 değilse aksiyonlu map yüklemesi bol olan oyunlar değilse daha çok pes gibi FIFA gibi durağan bir haritada oynuyorsan SSD'ye çok ta gerek yok. Fakat SSD'nin olayı şu o kadar hızlı ki her şeyi etkiliyor herkes FPS'i etkilemediğini iddia eder, etkilemez de ama HDD bitikse o dönme hızının acizliğinden ötürü oyunda bazen kilitlenir kasılmalar girer. Dersin ki ya arkadaş RAM iyi işlemci iyi ekran kartı iyi bu ne böyle her kafamı çevirmemde FPS düşüyor dersin, dokular geç yükleniyor uzakları oyunda yüklemiyor dersin. Bunların hepsinin sorumlusu HDD'dir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.