SSD yazma hızı gereğinden düşük görünüyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Crystal disk mark ile yaptığım Okuma/Yazma değerleri fotoğraflarda görüldüğü gibidir. Başlıkta da dediğim gibi yazma hızı sunulanın altında kaldı. Bunun kullanım zamanı ve disk kalitesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat yorumunuzu da almak isterim. Sizce dediğim gibi bir durum mu yoksa farklı bir sebebi olabilir mi?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. (SSD modelleri fotoğraflarda yazılı ve işletim sistemi PNY'ye kurulu.)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    319,7 KB · Görüntüleme: 514
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    385,1 KB · Görüntüleme: 513
Son düzenleyen: Moderatör:
Testi boşta yapın. Ek olarak firmware güncellemesi yapmadıysanız yapın.

Kendisi DRAM'e sahip değil. Çoğu zaman DRAM'e sahip olmayan SSD'ler CrystalDismark'ta düşük sonuç verebiliyor. SSD'nin kendi yazılımında test varsa oradan yapın yada AS SSD, ATTO gibi programları kullanabilirsiniz.

Ayrıca Firmware kontrol edin.

Kendisi DRAM'e sahip değil. Çoğu zaman DRAM'e sahip olmayan SSD'ler CrystalDismark'ta düşük sonuç verebiliyor. SSD'nin kendi yazılımında test varsa oradan yapın yada AS SSD, ATTO gibi programları kullanabilirsiniz.

Ayrıca Firmware kontrol edin.
Hocam dediğiniz program aracılığıyla test ettim ve sonuçları ekte. C diski PNY D diski de WD'dir. Sizce değerler normal mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    2,7 MB · Görüntüleme: 447
  • Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    2,7 MB · Görüntüleme: 454

Hocam gerekli yazılımı kurdum fakat modelime uygun Firmware'ı bulamadım. Yardımcı olma şansınız var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı