Steam Achievement Manager/SAM.Picker Rehberi

Hortlattığım için özür dilerim fakat aklıma takıldı. dosyayı yükledim ama rar çıkartmadım virustotal ile tarama yapmak istedim ve sonuç bu:
1606214697458.png

Sizce devam etmeli miyim yoksa hiç bulaşmayayım mı?

Hortlattığım için özür dilerim fakat aklıma takıldı. dosyayı yükledim ama rar çıkartmadım virustotal ile tarama yapmak istedim ve sonuç bu:
Eki Görüntüle 748854

Sizce devam etmeli miyim yoksa hiç bulaşmayayım mı?
hiçbir sıkıntı yok istersen wdefender ile izin vererek aç ama virüs falan yok

Arkadaşlar bu programı ben yıllar önce TF2'de kullandım ve hala ban yemedim. Tabii bu programın ban sebebi olmadığı anlamına gelmez, ben ban yemedim ama illa ki yiyen vardır. TF2 oyununda başarımları kazandığınız zaman oyun size oyun içerisinde kullanabileceğiniz güçlü eşyalar veriyor, ben bu yüzden mecbur kullanmıştım bu programı. Çünkü rakiplerim parayı basmışlar, beni yerden yere vuruyorlardı, ben de spy almışım elimde çakıyla mazlum mazlum adam öldürmeye çalışıyordum. Bu programı kullanacaksanız illa bence başarım kazanınca oyun içi item veren TF2 gibi oyunlarda kullanın, ya da kazanılması aşırı zor başarımlarda kullanın. Böyle yaparsanız pek ban yiyeceğinizi sanmam.

Oynanış saati kasmak içinde kullanabilirsiniz. Şu anda arkaplanda bir oyun indiriyorum, bilgisayar açık duracak sabaha kadar mecburen. Bari bilgisayar arkada açık dururken şu sevdiğim oyun içinde saat kasayım, hem indirmemi yaparım hem saatimi kasarım dedim. Ama oyun biraz ağır, ana ekranda bile bayağı kullanıyor ekran kartını. Bu programın yardımıyla şimdi hem ekran kartım veya işlemcim yük altına girmiyor, hem de oyun saatimi kasıyorum.

Kullanıp kullanmamak size kalmış, ama farkedilebilecek şekilde kullanmazsanız bu programı kolay kolay ban yemezsiniz diye düşünüyorum...

Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın.
Ban yiyebilirsiniz yazmışsınız fakat yourmlardaki çoğu kişi kullandım bir şey olmadı demiş. Ban yiyen varsa söyleyebilir mi? En güvenli nasıl kullanılır?

Steam achievement Manager diğer adıyla sam. Picker size Steam başarımlarını birkaç tık ile kazandıran küçük bir araç. Steam achievement Manager resmi bir uygulama değildir ve yasaklanmanıza sebep olabilir, sorumluluk tamamen size ait. Ben kendi hesabımda uzun süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.

Steam achievement Manager kullanmak için en güncel ZIP dosyasını indirip herhangi bir klasöre çıkartmanız yeterli, kurulum gerekmiyor.(Güncel Steam achievement Manager indirmek için:gibbed/SteamAchievementManager)

Sam. Picker uygulamasını çalıştırın.
Eki Görüntüle 381422

Sam. Picker'ı çalıştırdığınızda karşınıza Steam kütüphanenizde bulunan oyunlar çıkıyor. Steam hesabınız ile herhangi bir giriş yapmanız gerekmiyor. Başarım içeren oyunlar bu ekranda harf sırasına göre listeleniyor.
Eki Görüntüle 381424

Başarım kazanmak istediğiniz oyunu seçiyorsunuz ve karşınıza oyundaki başarımları gösteren yeni bir ekran geliyor. Burada daha önce kazandığınız başarımlar renkli ve yanında tik işaretiyle karşımıza çıkarken, henüz kazanılmamış başarımlar ise sönük ve işaretlenmemiş gözüküyor. Tüm başarımları tek seferde açmak istiyorsanız açık kilit işaretine tıklayıp ardından "commit changes" yazısına tıklamanız yeterli. Başarımları yanlarında bulunan boş kutucukları işaretleyerek tek tek de açabilirsiniz, açmak istediğiniz başarım ya da başarımları işaretledikten sonra yine "commit changes" yazısına tıklamanız gerekiyor.
Eki Görüntüle 381425

İşlemin ardından sonuç.
Eki Görüntüle 381426

Eki Görüntüle 381427

İndirip açtım ancak oyun bulmadı nasıl yaparım?

İndirip açtım ancak oyun bulmadı nasıl yaparım?
Oyunun Steam linkindeki sayılsal kodu "add game" kısmına kopyalayın.

Örnek:
https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/
Ekran Görüntüsü (280).png

Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın.
Ban yiyebilirsiniz yazmışsınız fakat yourmlardaki çoğu kişi kullandım bir şey olmadı demiş. Ban yiyen varsa söyleyebilir mi? En güvenli nasıl kullanılır?
Ban yeme yok ama başarım açacağınız oyunun arkada çalışmamasına dikkat edebilirsiniz. Onun dışında pek yapabileceğiniz bir şey yok.

Merhaba Onur Steam Achievement Manager programını yükledim başarımları ekledim fakat steam sağ tıkladığımda oyun isimleri gözüküyor tıkladığımda ise bu oyunu yüklemek üzereseniz diyor steam hesabımda yüklü olmadığı halde bu oyun ben bu isimlerinin gözükmemesini silinmesini istiyorum ne yapmam lazım sence bugda mı kaldı bilemiyorum ?

Dosya Ekleri

• steam.png
    steam.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 224

Technopat Haberler

Geri
Yukarı