Hali hazırda zaten 1 level aldığında 1 kasa alıyorsun CS2'nin çıkıp çıkmamasıyla ilgili bir durum yok ki.Kasalara yatırım yapmanı tavsiye ederim. CS2 çıktığında haftalık 1 kasa düşürme hakkımız olacak ve insanlar daha fazla kasa açacak, kasalar azalacak ve değerlenecek.
Halihazırda zaten 1 level aldığında 1 kasa alıyorsun CS2'nin çıkıp çıkmamasıyla ilgili bir durum yok ki.
CS2 çıktığında kasa açımı ve fiyat artışına katılıyorum da CS2 çıkınca düşürülen kasa sayısının 1'e düşeceğini görmedim duymadım bir kaynak var mı atabilir misiniz ?Şu anki sistemde haftalık 2 adet kasa düşürme hakkımız var. CS2 çıkınca haftalık sadece 1 kasa düşürebilecek bütün oyuncular. Ve ayrıca bu olay olmasa bile CS2 çıkınca oyuncu sayısı artacağından çoğu insan kasa açacak ve bu da pazardaki kasa sayısını düşürücek. Kasa sayısı düşünce de fiyatları uçucak. Umarım bir şeyleri açıklayabilmişimdir. İyi akşamlar.
CS2 çıktığında kasa açımı ve fiyat artışına katılıyorum da CS2 çıkınca düşürülen kasa sayısının 1'e düşeceğini görmedim duymadım bir kaynak var mı atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.