Steam bakiyesi ile CS:GO item'ı alınmalı mı?

Mouriho

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim 250 TL Steam bakiyem var şimdilik. Steam pazarından item alıp CS:GO 2 çıktığında kara geçer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen geçersiniz. Oyunun ilk çıktığı hafta patlama olur o hafta satın sonrasında düşüş gerçekleşir o sıralarda isterseniz sattığınızdan ucuza yeniden alabilirsiniz.

Yani skinlerin artıcağı söyleniyor, ama bazı skinlerin fiyatı artarken bazıları düşebilir belli olmaz. Parlayan skinlerin artma ihtimali yüksek aklınızda bulunsun hocam.

Oyun haberinin çıkmasıyla 2-3 haftada fiyatlar neredeyse 2 katına çıkmıştı. Oyun çıkınca da aynısı olur ama belli bir zaman sonra fiyatlarda düşüş olabilir.

Kasalara yatırım yapmanı tavsiye ederim. CS2 çıktığında haftalık 1 kasa düşürme hakkımız olacak ve insanlar daha fazla kasa açacak, kasalar azalacak ve değerlenecek.

Kasalara yatırım yapmanı tavsiye ederim. CS2 çıktığında haftalık 1 kasa düşürme hakkımız olacak ve insanlar daha fazla kasa açacak, kasalar azalacak ve değerlenecek.
Hali hazırda zaten 1 level aldığında 1 kasa alıyorsun CS2'nin çıkıp çıkmamasıyla ilgili bir durum yok ki.

Halihazırda zaten 1 level aldığında 1 kasa alıyorsun CS2'nin çıkıp çıkmamasıyla ilgili bir durum yok ki.

Şu anki sistemde haftalık 2 adet kasa düşürme hakkımız var. CS2 çıkınca haftalık sadece 1 kasa düşürebilecek bütün oyuncular. Ve ayrıca bu olay olmasa bile CS2 çıkınca oyuncu sayısı artacağından çoğu insan kasa açacak ve bu da pazardaki kasa sayısını düşürücek. Kasa sayısı düşünce de fiyatları uçucak. Umarım bir şeyleri açıklayabilmişimdir. İyi akşamlar.

Şu anki sistemde haftalık 2 adet kasa düşürme hakkımız var. CS2 çıkınca haftalık sadece 1 kasa düşürebilecek bütün oyuncular. Ve ayrıca bu olay olmasa bile CS2 çıkınca oyuncu sayısı artacağından çoğu insan kasa açacak ve bu da pazardaki kasa sayısını düşürücek. Kasa sayısı düşünce de fiyatları uçucak. Umarım bir şeyleri açıklayabilmişimdir. İyi akşamlar.
CS2 çıktığında kasa açımı ve fiyat artışına katılıyorum da CS2 çıkınca düşürülen kasa sayısının 1'e düşeceğini görmedim duymadım bir kaynak var mı atabilir misiniz ?

CS2 çıktığında kasa açımı ve fiyat artışına katılıyorum da CS2 çıkınca düşürülen kasa sayısının 1'e düşeceğini görmedim duymadım bir kaynak var mı atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben biraz kesinmiş gibi konuştum ama Valve'nin sağı solu belli olmaz arkadaşlar :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı