Steam hesabım çalındı

Mailine sahip çık ve Steam destek'e bildir. Faturalarını senden talep edebilirler onları bul ve sakla. Steam destek sadece Steam üzerinden ve maillerden ulaşır discorda nasıl inandın keşke inanmasaydın.
 
Mailine sahip çık ve Steam destek'e bildir. Faturalarını senden talep edebilirler onları bul ve sakla. Steam destek sadece Steam üzerinden ve maillerden ulaşır discorda nasıl inandın keşke inanmasaydın.
Bende inanamıyorum kendime nasıl böyle bir şeye inandığım için ve şu dikkatimi çekti eğer moderatör olsaydı zaten tüm bilgilerim onun elinde olurdu ve bunları benden istemezdi.
 
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Steam destekten bir cevap gelince ve eğer sorun çözülmüş olursa nasıl yaptığımı açıklayacağım.
Okey sir!
Ne demek kim bu şekilde yazışır adamlar Steami çalmış bir de paranı alacaklar.
Para henüz atmadım o para mevzusuna kanmadım şuan tek giden şey steam hesabım.
 
Merhabalar arkadaşlar, az önce kendisini Steam moderatörü olarak tanıtan biri tarafından dolandırıldım.
İlk olarak bana bir kişi Discord üzerinden yanlışlıkla senin hesabını rapor ettim, şu moderatöre yaz diyerek bir Discord ve Steam adresi verdi. Daha sonra ona yazdığımda bilgilerimi isteyip beni dolandırdı. Email ve telefonumu kaldırdı ve hesabımı gizliye aldı. Beni şüphelendiren şey ise Discord'dan yazması ve hesabının yeni olması oldu. Ayrıca Dota 2 oynuyordu ama Steam hesabı çevrimdışıydı. Şu an ne yapmam gerekiyor? Steam desteğe başvurdum. Onun dışında ne yapabilirim? Bana VAC atacağını söyledi ama atmadı. Ve ayrıca kartıma 100 dolar yüklememi istedi. Onu çekip geri vereceğini, bunun bir doğrulama işlemi olduğunu söyledi. Şu an ne yapabilirim? Gerçekten aşırı mutsuzu
 
Hesaptan aktif ettiğin bir ürün anahtarı varsa oda bayağı işe yarar ben kutulu aldığım bütün oyun kutularını saklıyorum. İleride böyle bir sorun yaşarsam kolayca halledebileyim diye. Bir de eğer sen hesaba zamanında e-posta değiştirdiysen senden hesapta aktif ettiğin ne kadar e-posta varsa hepsini isteyebilir Steam destek. Benden istemişlerdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı