bfy3458
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, başıma gelmez deyip geçiştirdiğim bir olay maalesef başıma geldi, Steam hesabım çalındı. Maalesef Twitter da gördüğüm sözde CS 2 beta verdiğini iddia eden bir linke tıkladım ve hesap bilgilerimi girdim. Hemen 15 dakika içinde hesabıma erişemez oldum. Emailimi, şifremi değiştirmişler Steam Guard olmasına rağmen. Sadece hesap adını değiştirememişler. Ben de tabii ki Steam desteğe yazdım. Daha önce hesapta kullanmış olduğum kredi kartı bilgilerimi, telefon numarasını verdim. Maalesef çalınmadan önce de telefon numarasına hesaptan silmiştim şansıma
. Bana bunların tam kanıt niteliği oluşturmadığını söylediler ve hesabıma 2019-03 tarihinde girmiş olduğum CD kodunu veya hesabımda ilk kullandığım e-postayı istediler. E-postayı önceden değiştirdiğimi söylediler. Ve ben yine maalesef ikisini de hatırlamıyorum. Hesabım 6.5 yıllık ve ilk kullandığım e-postayı nasıl hatırlayabilirim ki? CD kodunu da kaybettim. Bana bu iki bilgiden birini vermezsem hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler, hesabımın çalındığı çok bariz olmasına rağmen. Bu konuda tecrübeliyseniz tavsiye verirseniz sevinirim. Teşekkür ediyorum herkese.