Steam hesabım çalındı

leygsane

Yoctopat
Katılım
8 Nisan 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha birkaç saat önce Steam hesabım çalındı. Çalan adam hesabın Gmail'i değiştirmiş ve o yüzden hesaba giremiyorum ondan dolayı Steam'e ticket attım ama saatlerdir yanıt gelmedi. Hesapta 60 küsur satın aldığım oyun vardı o oyunların gitme ihtimali var mı zaten tek sıkıntım o oyunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyunları satın aldığınıza dair bir kanıtınız varsa cevap gelince onlara atarsın. Mesela karttan aldıysan kart numarası veya kod olarak aldıysan kodu atmalısın. Kanıt attıktan sonra zaten yardımcı oluyorlar. Tek sıkıntı eğer çalan kişi VAC ban yerse maalesef onun geri dönüşü olmuyor.
 
Sağ olun hocam cevap verdiğiniz için. Peki bir şey soracağım VAC banı ben yemediğim için kanıtlarla kaldırtabilir miyim?
Steam desteğe yazarsanız hesabınızı geri alırsınız. VAC ban yerseniz hiç bir şekilde dönüşü yok. Steam özellikle belirtiyor bu konuda. Hesabın güvenliğinden tamamen siz sorumlusunuz.
 
Sağ olun bir de son bir sorum var Steam tahmini ne zaman içinde cevap verir neredeyse 1 gün oldu ve bütün kanıtları atmama rağmen bir geri dönüş yok.
 
Max 1 gün daha bekle cevap verirler.

Tamamdır hocam beklemekten zarar gelmez.

Hocam hesabı nasıl kaptırdınız? Bilinmeyen bir linke falan mı bastınız? Söylerseniz başkalarına faydanız olur ve konuyu okuyanlar daha dikkatli olur.

Hocam normalde internette her şeye dikkat ederim ama dün veya dünden önceki gün Discord'da arkadaşımdan saat 2.30 civarı hediye kartı gibi bir mesaj aldım. Mesajda Discord ile alakalı olduğu için anlamayıp linki açtım. Linke tıkladıktan sonra sayfanın Steam ile birebir aynı olduğunu görünce hiç şüphelenmeden hesabın bilgilerini yazdıktan birkaç dakika sonra arkadaşımla konuşurken bana hesabının çalındığını ve o linkin ne olduğunu bilmediğini söyledi. Bende o an anlayıp hesaba girmeye çalıştım ama giremedim çünkü adam hemen hesabın e postasını değiştirmişti. Bende hemen Steam desteğe yazdım hiç yanıt gelmeyince buraya konu açtım.

Geri aldım hesabım talebi düzgün şekilde yenileyince hemen geri dönüş sağladılar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı