Steam Hesabım Güvende Mi?

  • Konuyu başlatan pagan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 620

pagan

Decapat
Katılım
26 Temmuz 2021
Mesajlar
639
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde Steam hesabımdaki bütün envanterimin ve kartlarımın iznim olmadan satıldığı konusunda bir başlık atmıştım. Steam Guard'ım olmasına rağmen bir şekilde hesabım ele geçirilmişti. Şu anda 3. parti uygulama geçmişine baktığımda bunu gördüm. SteamDB haricindekiler benim iznim olmadan gerçekleştirilmiş. Ben buna karşı İki Faktörlü Kimlik Doğrulama'yı kaldırıp tekrar aktif ettim, mail ve Steam şifremi değiştirdim. Sizce Steam Guard'ımın olmasına rağmen hesabıma nasıl giriş yapmış olabilirler ve hesabımın çalınmayacağından nasıl emin olabilirim? Ayrıca 3. parti sitelerle olan bağlantıları nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • 1.jpg
    1.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle buradan yetkilendirdiginiz tüm cihazlardan cikis yapin.


Buradan da API anahtarini (eger olusturulmussa) devre disi birakin. Bir sey cikmazsa olusturulmamis demektir.

Görselde belirtilen sitelere siz mi giris yaptiniz?
Hayır hocam yalnızca SteamDB'ye giriş yaptım ben. Kalanının benle alakası yok. Zaten skin, kasa vb. şeylerle hiç ilgilenmedim doğru düzgün CS, Dota falan oynamışlığım bile yok.

Öncelikle buradan yetkilendirdiginiz tüm cihazlardan cikis yapin.


Buradan da API anahtarini (eger olusturulmussa) devre disi birakin. Bir sey cikmazsa olusturulmamis demektir.

Görselde belirtilen sitelere siz mi giris yaptiniz?

Böyle görünüyor ikinci linke tıklayınca.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 46
@pagan

Demek ki 3. parti sitelerle herhangi bir baglantisi yok. Bu dedikleriniz genelde skin sitelerine giris yapanlarin basina geliyor. Sizin hesabiniza nasil eristikleri hakkinda pek bir fikrim yok ama, siz acik vermeden Steam Guard olmasina ragmen hesabiniza erisebilmeleri neredeyse mümkün degil.
 
@pagan

Demek ki 3. parti sitelerle herhangi bir baglantisi yok. Bu dedikleriniz genelde skin sitelerine giris yapanlarin basina geliyor. Sizin hesabiniza nasıl eristikleri hakkinda pek bir fikrim yok ama, siz acik vermeden Steam Guard olmasina ragmen hesabiniza erisebilmeleri neredeyse mümkün degil.

Hocam ben de anlam veremedim buna. Garip bir detay da giriş geçmişine baktığım zaman hep benim şehrim veya yakınlardaki şehirler görünüyor. Yurt dışı kaynaklı bir giriş falan yok hiç.
 
Peki hic bu konu hakkinda destek ekibi ile konustunuz mu?
Hayır bir türlü beceremedim onu, destek sayfasında hangi seçeneğe tıklasam bana hesabımı nasıl daha güvenli hale getireceğimi anlatıyor. Oyun iade ederken yazdıklarım hariç destekle hiçbir iletişimim olamadı.
 
Peki takas gecmisinde itemlerin hangi hesaba takas edildigi belli mi?
Evet. Sanırım en ucuz fiyattan rastgele kişilere satılmışlar. Bu şekilde 20 sayfa trade geçmişi var. Bot yazılımıyla falan mı diyeceğim de bazıları iptal edilip yeniden konulmuş satışa.
 

Dosya Ekleri

  • 11.jpg
    11.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 25
  • a.jpg
    a.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 35

Geri
Yukarı