Steam mi Epic Games mi?

Steam mi Epic Games mi?

  • Steam

    Oy: 398 80,6%
  • Epic Games

    Oy: 96 19,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    494
  • Anket kapandı .
Bu daha önceden skandal olmuştu. Epic Games resmi clienti açıkken GPU kullanımına bakın isterseniz, göreceksiniz 🙂
Skandal olmamıştı. Ortada hiçbir kanıt yokken sırf GPU kullanımı fazla diye ''mining yapıyor'' derseniz ona skandal denmez, komplo teorisyenliği denir. Zibilyon tane firma bu şirkete kendi oyunlarını getiriyor, güveniyor; fakat Türkiye'nin gururu CoffeeCake_AoE ''GPU kullanımı yüksek demek ki mining yapıyor'' diyip çözüyor hemen her şeyi. Vay be.

Bak ben açıklayayım sana. Epic Games Launcher Unreal Engine ile yazıldığı için, bir oyundan farksız olarak çalışıyor. Sistem de bunu oyunmuşçasına algılıyor. Bende GTX 1650 üzerinde çalışıyor olmasına rağmen, istersem ben bunu Vega Graphics'e çevirebiliyorum. Berbat bir optimizasyonu olmasının sebebi de oyun motoru ile yazılmış olması. Tabii ben ve oyun firmaları GPU'nun yükselmesinin tek nedeninin mining olduğunu anlayamayacak kadar saf olabiliriz, mazur görürsün bizi.
 
%10 normal mi sizce? Hem optimizasyon da aman aman problem yok. Mining yaptığını söyle ispatlayabilirim: Epic Games sana bedava oyun veriyor ve bunun için bir finansal kaynağa ihtiyacı var ve bunu babasının hayrına yapmıyor hem yapamaz da, kaynakları biter sonunda. Sen olsan zararını nereden kapatmak isterdin?

Sen Epic Games'i küçük esnaf falan mı sanıyorsun? Adamlar 30 yıldır oyun sektöründeler.
 
İşte o şekilde bende hızlanmıyor PC.

Eğer diskinizi doldurmadıysanız arka planda çalışmayan bir uygulama bilgisayarınızda yavaşlığa sebep olmaz. Sorunun kaynağını yanlış yerde arıyorsunuz yani.
 
Abi buradan Epic games yetkililerine sesleniyorum, LÜTFEN şu launcheri düzeltin.
 
20000 öge sildiğim zaman bilgisayar hızlanıyor. Hard disk dolu değil. Arka plan uygulamalarının hepsi kapalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı