Steam mi Epic Games mi?

Steam mi Epic Games mi?

  • Steam

    Oy: 398 80,6%
  • Epic Games

    Oy: 96 19,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    494
  • Anket kapandı .
Steam'de %3 gördüyseniz demek ki Steam de mining yapıyor. Hadi buyrun. Yaptığınız şey bu. Ardı arkası olmayan, 0 dayanaklı bir iddia atıyorsunuz ortaya, sonra otur tartış. Bin kere dedim yine diyorum, Epic Games Launcher Unreal Engine ile Y A Z I L M I Ş. Bu bir oyun motoru. Kıyasladığınız diğer launcherlardan biri Steam diğeri ise kullanıcı bazlı. Steam Cryengine ile mi yazılmış, Unreal Engine ile mi? Source ile yazılmış desek bile 2004 çıkışlı bir oyun motoru ile Unreal kıyası yapıyorsunuz.Yani akıl var mantık var. Mining virüsü koymak isteyen dümdüz bir kullanıcı mı daha elverişli bunu yapmaya, yoksa Epic Games gibi 30 yıllık bir firma mı? Bu adamlar Microsoft'a özel XBOX exclusive oyun yapmış adamlar.
Oyun motoru ile mağaza inşa etmek de ayrı bi aptallık zaten. Gelip bana bunu savunmayın.

Steam, HTML ve JavaScript tabanlı "Electron" ile Chromium üzerine kurulu.
 
Bi' Windows'a dönüp bakayım, en son kullandığımda farklıydı. Arayüzü falan yenilenmiş, daha çirkin olmaktan daha güzel olmaya gidiyo.
Eki Görüntüle 1285691
İşlemci kullanımı 1'in altında.
GPU 0'dan GPU 1'e çevirirseniz GPU da %0 oluyor. Daha önce dediğim gibi mağazanın problemi GPU CPU intensive olup olmaması değil de ağır ve hantal çalışması bence.

Oyun motoru ile mağaza inşa etmek de ayrı bi aptallık zaten. Gelip bana bunu savunmayın.

Steam, HTML ve JavaScript tabanlı "Electron" ile Chromium üzerine kurulu.
Aptallık veya değil konu bu değil burada ama. Unreal Engine sahibi oldukları için, haydi bundan yapalım demişler. Kendi tercihleri sonuçta. Steam veya herhangi bir launcher ile kıyaslanamayacak kadar hantal çalışıyor kendi arayüzleri. Bunlara eyvallah. Fakat bu durum mining yapıldığını göstermiyor, anlatmak istediğim şey bu.
 
Unreal Engine sahibi oldukları için, haydi bundan yapalım demişler. Kendi tercihleri sonuçta. Steam veya herhangi bir launcher ile kıyaslanamayacak kadar hantal çalışıyor kendi arayüzleri.
Microsoft bile Windows yerine Linux kullanıyor sunucularında.
Ayrıca "Bizim Unreal Engine'imiz var, hadi onunla yapalım." diye bir olay yok. Epic Games Launcher, önceden Unreal Engine Launcher idi, zaten oyun motorunun başlatıcısı olduğu için başlatıcının da bu oyun motoru üzerine kurulmasında bir sakınca yoktu. Ancak tembellik edip mağazayı bu başlatıcının üzerine kurmak... Kısaca tek istedikleri kısa yoldan maksimum kar, diğer argümanları da birleştirdiğimizde başka bir şey düşündüklerini sanmıyorum.
Fakat bu durum mining yapıldığını göstermiyor, anlatmak istediğim şey bu.
Mining diyenler oradan buradan duyan, araştırma yapmayan kişiler.
Ancak şunu da eklemek istiyorum, Epic Games haddinden fazla bilgiyi bilgisayarınızdan haberiniz olmadan topluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı