Steam, Origin ve Cdkeys sitelerinde sorunsuz çalışan kartlar hangileridir?

Beyza12

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2019
Mesajlar
109
Arkadaşlar Steam, Origin ve Cdkeys sitelerinde sorun çıkarmadan işlem gerçekleştirilebilen istediğiniz oyunları rahatlıkla satın alabildiğiniz kartlar nelerdir? Şu anda yaz indirimleri var ve bitmeden yararlanmak istiyorum. Banka kartı kabul etmiyorlar sanırım. Ben Origin'de Axess ve KuveytTürk kredi kartlarını denedim. İnternet bankacılığı açık olduğu halde kabul etmedi. Kesin olarak hangi kartlar kabul ediliyor bilmiyorum. Ayrıca özellikle sağlanması gereken başka şartlar da var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Özellikle bu üç siteden oyun satın aldınız değil mi?
CDkeys'ten alışverişim olmadı ancak bu tür farklı sitelerden çok fazla alışveriş yaptım. Aklıma gelenlerden Fanatical, Humblebundle, Amazon, Kinguin, Steam, Origins, Uplay ve birçok yer daha mevcut.
 
Özellikle bu üç siteden oyun satın aldınız değil mi?
Peki maximum kart ile bir sorun yaşanır mı bir bilginiz var mı? Çünkü ben Axess ve KuveytTürk kartlarından denedim internet bankacılığı açıktı yinede olmadı siz söyledikten sonra Enpara hakkında da İnternette biraz baktım birtakım şikayetler vardı. Bundan dolayı önce iyice araştırmak istiyorum.
 
Ne gibi şikayetler vardı? 2014 yılından beri aktif olarak Enpara kullanmaktayım, ayrıca kredi kartına da sahibim. Diğer kartlarımı neredeyse hiç kullanmıyorum bile. Enpara her şeye yetiyor şu anda.
Bir de müşteri temsilcileri var ki, tadından yenmiyor :) Ben böyle ilgili, hızlı ve yardımsever bir müşteri desteği görmedim.
Yaptıkları kampanyalar da cabası; Netflix, Spotify indirimleri, EFT ve havaleden hiçbir ücret kesmemeleri, birçok kitap siteleri ve farklı sitelerdeki kampanyalar gerçekten çok iyi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı