Steam ortak hesap satışı yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkemizde 249 Türk lirasına satılan bir oyunu 3 Türk lirasına hiçbir sorun çıkmadan satın alabiliyorsun. Bu nimetten faydalanmayalım mı? Kesinlikle yasaklanmamalı.
Ülkemizde 249 Türk Lirasına satılan bir oyunu Torrent olarak da indirebiliyorsun. İki yöntemde de oyunu yapan firma parasını alamıyor. Hesap satışını savunmanızın tek sebebi dosyaların güvenli olmasıdır. Oyunu, hesabı satan kişi mi yaptı kardeşim? Neden bu oyun üzerinden para kazanıyor? Oyunu yapan adamlar kazanmalı.
 
Bu ülkenin durumu belli oyun olmuş 300 TL diyen arkadaşlar o zaman neden korsan indirilen oyunlara yardım edilmesi yasak?

Korsanda virüs derdi mi dersin bilgisayar yavaşlaması mı dersin ama ortak hesaplar Steam üzerinden alındığı için öyle bir dert yok kesinlikle yasaklanmamalı eğer oyun yapımcısına emek hırsızlığı dersen onu ekonomiye söyleyeceksin.
 
Steam'da herhangi oyunu indirimli aldığınızı düşünün aynı mantık. Para cebinden yine çıkıyor, bedava oynamıyorsun, sadece daha ucuza elde ediyorsun.
 
Evet arkadaşlar, sorum şu: İçinde Cyberpunk vs. bulunan hesaplar 3 TL'ye satılıyor. Mantıken bakıldığında Steam'den alındığı için orijinal sayılıyor. Fakat bakıldığı zaman korsan indirmek ile hiçbir farkı kalmıyor. Çünkü hesabı 15 kişi kullanıyor, parayı hesabın sahibi alıyor. Bence illegal sayılan bir olay, forumda yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla.
Ya adam kendi isteğiyle ortak hesap açıp satıyorsa herhangi bir kanıtınız varmı illegal olduğuna dair?
 
Ya kimse oyun fiyatları demesin. Bunu yapmak korsana acayip yakın. Hani diyorlar ya ülkenin durumu, onu burada yazmaya gerek yok. Burada kimse doları parmağını şıklatması ile düşüremiyor. Korsan da Bu da olmaması gereken bir şey. Oyun zaten zevk işi. Bunu bile illegal olarak yapmak kadar saçma bir şey yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı