Steam tam olarak bitti

Steam ücretsiz oyun vermeye gerek duymayacak kadar büyük. Epic şu an için rakip değil rakipçik.
Siz şimdilik beleş oyun verdiği için rakipçik ile takılın ileride oyun vermeyi kestiği zaman geri dönersiniz.
 
Dostum sence böyle bir şey olabilir mi? Sen oyunu satın almışsın en büyük rakibinin de ücretsiz satmasına izin vereceksin.
Abi adamlar satmış satacağı kadar zaten, Steam'e koyar mı bu? Şimdi Rocket League'li hesaplar biraz daha değerlenecek, şimdiden insanlar Rocket League almaya başladı hesapları değerlensin diye.
 
Steam tam olarak bitişini gerçekleştirdi. Steam vs Epic Games kapışmasında bence Epic kazandı. O kadar yüzlerce bedava oyun verdi. GTA 5, Watch Dogs, Just Cause ve daha fazlası. Steam savaş için bedava oyunlar vermeye başlamaz ise tarihe geçecek. Şu anda da Rocket League. Epic Games Rocket League ile birlikte ölüm vuruşunu yaptı.

Bence çok yanlış düşünüyorsun Steam her zaman alır. Epic Games'de aradığın çoğu oyunun bulamıyorsun ama Steam'de binlerce oyun var. Evet Epic Games çok güzel oyunları bedava yapmış olabilir ama Steam her zaman daha iyidir. Mesela 1 liralık oyunlardan yaklaşık 2 TL kar edebiliyorsun. Ben bu sayede yaz indirimlerinde para yatırmadan 20 TL yaptım ve 3 oyun aldım. Steam'in bu özelliğini çok seviyorum. Ben sadece indirim, bedava oyuna bakmıyorum. Tasarım olarak da Steam daha iyi. Profil tasarlayabiliyorsun, mağaza tasarımı daha iyi kolayca aradığını bulabiliyorsun. Neyse lafın kısası Steam her zaman daha iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı