SteelSeries Aerox 5 alınır mı?

@TheAny Merhaba farem bozulduğu için yeni bir fare almak istiyorum. Tüm ekipmanlarım SteelSeries o yüzden SteelSeries farelerini araştırdım. LoL ADC oyuncusu olduğum için de Aerox 5 ilgimi çekti. Anlık fiyatı 2200 TL olduğu için değer mi ne dersin?

@TheAny Merhaba farem bozulduğu için yeni bir fare almak istiyorum. Tüm ekipmanlarım SteelSeries o yüzden SteelSeries farelerini araştırdım. LoL ADC oyuncusu olduğum için de Aerox 5 ilgimi çekti. Anlık fiyatı 2200 TL olduğu için değer mi ne dersin?
Piyasa nasil, fiyatlar nasil, deger mi sorusuna ben yanit veremem. Uzun zaman oldu bu tarz seyleri arastirmayi birakali.

Aerox 3 Wireless kullaniyorum ben hala, belki 2022 ocak yada subat civarinda almisimdir. Oyunlarda istedigim performansi veriyordu, hala veriyor. Ama delikli fare almak istemem ben bir daha. Kirleniyor muhabbeti dogru. Les gibi oldu, temizlenmiyorda :D. Icini acmakta istemiyorum. Su gecirmezligi var ama uzun suredir kullaniyorum, bahsi gecen kaplamalar ne kadar dayaniklidir bilmedigimden suya sokmadim. Elimde kalmasin diye.

Ancak bu bahsettigim problem disinda sensoru oldukca iyiydi, lod problemi yasamadim, tahta masada yada mousepadde farketmeksizin duzgun calisiyor. Skatezleri kotu degil. Alternatifi bi sey belki 1000-1500 arasina bulabiliyorsundur Turkiye'de. Emin degilim. SteelSeries olmasi ekstra fiyata deger diyorsan (tum setupin ayni marka olmasi muhabbetinden) al bence. Degilse yeni konu ac butcenle beraber.

Evet kir çok bariz bir şekilde kendini belli ediyor ama ışık yanınca çok gözükmüyor ya :D en azından bu bozulan faremde öyle. Bu uyum dışında SS ürünleri kaliteli ya sebebini bilmediğim bir şekilde insan kendini lüks hissediyor. Şu ana kadar herhangi bir malıyla veyahut yazılımıyla bir sorun yaşamadığım için ekstra parayı geç insan canını veresi geliyor. Sanırım fazla anlam yüklüyorum :D ama bir araştırıp kanaate varınca ne yaptığımı buraya yazarım konuya bakan birisi olur belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı