Şu an bilgisayar toplamak için doğru zaman mı?

Sizce, şu zaman sistem alınırmı?

• Oy verenlerin toplamı
    63
Yukarıda dedikleri gibi doların düşeceği pek yok. Eğer bilgisayar toplamak istiyorsan ve pahalı geliyorsa bazı parçaları 2. el alabilirsin ( Garanti'ye dikkat ederek tabii.)

Kasımdan önce toplamaya bak. Çünkü ABD seçimleri var ve Demokratlar gelecek gibi gözüküyor ve Demokratlar daha fazla sorun olacaklar başımıza. Kasıma kadar ne zaman inerse o zaman al. İndirimleri takip et, öyle al. Veya dua et Trump kazansın :D.

Kasımdan önce toplamaya bak. Çünkü ABD seçimleri var ve Demokratlar gelecek gibi gözüküyor ve Demokratlar daha fazla sorun olacaklar başımıza. Kasıma kadar ne zaman inerse o zaman al. İndirimleri takip et, öyle al. Veya dua et Trump kazansın :D.
Hocam bence Kasım'da alması daha mantıklı. Black Friday ve 11.11 indirimlerinden dolayı.

Siz bu soruları sorarken ben parça parça bitirdim sistemi. Bir tek 3200MHz RAM kaldı o da kargoda. Alınmaz diyenlere uysam şu an kafadan 400-500 TL zarardaydım. Aldığım tüm parçaların fiyatları artmış.

Beklemek için tek mantıklı sebep yeni parçaları bekliyorsanız o zaman işler değişiyor. RTX 3000 kartları bekleyen arkadaşım var mesela.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı