Şu ana kadar izlediğiniz en iyi anime nedir?

Burada arkadaşı izlediği içerik yüzünden kınadığınız için disslike attım.
Dediğin gibiyse eyvallah, kusura bakma. Fakat o arkadaş benim sanaldan arkadaşım ve uzun süredir böyle birbirimizle şaka amaçlı atışıyoruz, kendisi de bunun bilincinde. Aramızda ki ilişki bu yöndedir. O beni sinirlendirir, ben onu sinirlendiririm.
 
Seven deadly sins en sevdiğim.
Bundan sonra sevdiğim 2 anime ise (sıralama yapmadım) jujutsu kaisen ve made in abyss.
Seven Deadly Sins= Beni karakterleri, evrenin hikayesi, güç sistemi, güç dengesi, saçma Power up almayan karakterler, eğlenceli komik sahneleri, dövüş sahneleri ve mükemmel karakterleri ile kendine bağladı.
Jujutsu Kaisen= Yine dövüşleri ile animasyonları ile ve güzel karakterler ve güzel güç sistemi ile kendine bağladı. Eğlenceli karakterleri var bol bol. Güç dengesi var diyemem çünkü gojo gibi aşırı güçlü karakterler var.
Made In Abyss= Daha izlemekte olduğum bir anime. Daha yeni 1. sezonu bitirdim. Anime karanlık fantezi - drama animesi, 1. sezon 10. bölümde ki
rikonun koluna zehilir diken girip ve lanetten etkilenip gözleri kan içinde kalıp acı dolu attığı çığlıklar beni etkiledi.
izlerken o sahneyi yaşıyor gibi izledim.
İzlemediyseniz 3'ünü de öneririm.
 
Seven Deadly Sins= Beni karakterleri, evrenin hikayesi, güç sistemi, güç dengesi, saçma Power up almayan karakterler, eğlenceli komik sahneleri, dövüş sahneleri ve mükemmel karakterleri ile kendine bağladı.
Seven Deadly Sins çok sevdiğim bir seriydi ama ilk 2 sezonu dahil sadece. Diğer geri kalan sezonlarının neden sevmediğimi söylememe gerek yoktur herhalde. Ki bence güç dengesi de çok bozuyor ve hikaye karışıklaşıyor. Ban'ın 0 power-up ile Meliodas'la savaşıp onu yenmesi, Arthur'un son sezonda ani bir power-up alıp villain olması falan çok absürttü. Bunlar hatırlayabildiklerim izleyeli 1-2 sene oldu, hatırlayamıyorum. Yanlış yazdığım olabilir ama kabaca böyleydi hemen hemen.
 
Seven Deadly Sins çok sevdiğim bir seriydi ama ilk 2 sezonu dahil sadece. Diğer geri kalan sezonlarının neden sevmediğimi söylememe gerek yoktur herhalde. Ki bence güç dengesi de çok bozuyor ve hikaye karışıklaşıyor. Ban'ın 0 Power-up ile Meliodas'la savaşıp onu yenmesi, Arthur'un son sezonda ani bir Power-up alıp villain olması falan çok absürttü. Bunlar hatırlayabildiklerim izleyeli 1-2 sene oldu, hatırlayamıyorum. Yanlış yazdığım olabilir ama kabaca böyleydi hemen hemen.

Ban'ın öyle bir şey yaptığını pek hatırlamıyorum ama beni sarmıştı
 
Derin düşünüp tüm kategorilerden tam puan alabilecek izlediğim en iyi anime Dororo olabilir.
Bu güne kadar Dororo sevenlerin neden sevdiğini anlamadım. Ana karakterin yaşadığı durum hariç geriye kalan her şey kalitesizdi. Özellikle finalini gördüğümde bu animenin zaman kaybından başka bir şey olmadığına karar vermiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı