Şu dönemde bilgisayar alınır mı?

2007 yılında evimize ilk kez bilgisayar alındığında sevgili anneciğim "40 yıl düşünsem bir gün evimde bilgisayar olacağı aklıma gelmezdi." Demişti. 90'lı yıllarda bilgisayar zengin işiymiş. Bence şu anda da ülkemizde oyun bilgisayarları zengin işi olmaya başladı tıpkı doksanlardaki gibi. Hayır dostum. Bu dönemde bilgisayar alınmaz. Türk lirasının değer kazanmasını doların 4 ya da 3 civarına düşmesini bekle bence. Ama tam tersine yükselmeye devam edecek gibi geliyor bana.

Benim yazdığım mesaja 2 kişi komik atmış nesi komik? ağlanılacak yerde gülüyorsunuz. Ayrıca dolar bi tık düştüğü zaman ve yaz aylarında yapılan indirimli sistem toplar.

Pardon dostum. Almanızı "öneriyorum" diye okumuşum.

Hocam bütçen varsa al. Doların beklediğimiz seviyelere düşmesi mümkün görünmüyor. 3-4 ay önce bile almadığım birçok ürün için pişmanlık duyuyorum. İnanılmaz yükselebiliyor piyasa. İnsanlar evde kaldıkça, bunaldıkça oyun bilgisayarlarına ve playstationa yönleniyorlar ve arz talep durumundan fiyatları da düşmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı