Sürekli Açıksözlü olmak

quness

Hectopat
Daha fazla  
Mesela 3. Sınıfta test çözüyordum zorunlulukla sonra çok sıkıldım cevap anahtarına baktım gizlice, anneme testi bitirdim dedim hepsi doğru dedi bende cevap anahtarından baktım dedim. Bilmiyorum neden yaptım halada böyleyim gizli bir şey yapamıyorum. (sır tutabiliyorum o ayrı konu) Sizce bunu nasıl çözebilirim? Gelecekte bana çok kötü dezavantajları olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela 3. Sınıfta test çözüyordum zorunlulukla sonra çok sıkıldım cevap anahtarına baktım gizlice, anneme testi bitirdim dedim hepsi doğru dedi bende cevap anahtarından baktım dedim. Bilmiyorum neden yaptım halada böyleyim gizli bir şey yapamıyorum. (sır tutabiliyorum o ayrı konu) Sizce bunu nasıl çözebilirim? Gelecekte bana çok kötü dezavantajları olabilir.
Bende küçüklüğümden beri açıksözlüyüm. Çoğunlukla %80 oranında faydasını gördüm. Bence vazgeçmeyin.

Aşırıya kaçmak her şey de kötüdür. Ne çok açık sözlü olacaksın ne de yalancı. Denge önemli.

Mesela 3. sınıfta test çözüyordum zorunlulukla sonra çok sıkıldım cevap anahtarına baktım gizlice, anneme testi bitirdim dedim hepsi doğru dedi bende cevap anahtarından baktım dedim. Bilmiyorum neden yaptım halada böyleyim gizli bir şey yapamıyorum. (sır tutabiliyorum o ayrı konu) sizce bunu nasıl çözebilirim? Gelecekte bana çok kötü dezavantajları olabilir.

Açık sözlü olmak zordur lakin sonunda mutlu eder.

Güven kazanmak açısından iyidir. Fakat çok açık sözlü olup birde Doğrucu Davut durumu varsa o zaman dokuz köyden kesin kovuyorlar. Bazı durumlarda antipatik görünmeye sebep olabiliyor. Çoğu zaman karşılaştığım durumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı