Sürekli Linux önerenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Online ders ve oyun kararlarıyla şu an sadece Wiindows 8.1 kullanıyorum ama masaüstü toplayınca bütün Linux işletim sistemlerini laptopta indireceğim. Windows kullanıyorum ama Kubuntu ve Mint'in hakkını veremem. He bu arada hala Linux severim hatta kanalım da var onunla alakalı.
 
Sistemi sormadan her konuda sürekli Linux öneren kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Lütfen saygı ve sevgi çerçevesi içinde yorumlar atın. Eleştirinizi saygılı bir şekilde belirtin.

Linux genel olarak kod tabanlı, ve içinde sen yüklemediğin sürece hiçbir hizmet bulundurmayan yazılımdır, o yüzden bu kadar tavsiye ediliyor, ayrıca virüs kodlayanların, diğer değimle, hacker, Cracker'lerin çok kullandığı işletim sistemidir, hacker ve crackerlerin %78'i günümüzde Linux, %22'si Windows 7 kullanmaktadır.
 
Deneyeceğim bakalım gerçekten de önermeye değer bir işletim sistemi mi merak ettim.

Tutupda yeni başladığınız için Arch kurmayın, Mint, Pop!_OS olabilir.

Burası ciddi bir forum sitesi dalga geçeceksen başka forum sitesine gidebilirsin. Ben özellikleri yüzünden Linux kullanmıyordum. .exe açmadığını düşünüyordum.

Dalga geçecek bir şey yok burada herkesin kendi fikri var ve bunu açıkca belirtebilir.

Saygı bir sevgi duygusudur. Kimse sevmek veya saygılı olmak zorunda değildir, çok üzülüyorsan rapor tuşu var.

Online ders ve oyun kararlarıyla şu an sadece wiindows 8.1 kullanıyorum ama masaüstü toplayınca bütün Linux işletim sistemlerini laptopta indireceğim. Windows kullanıyorum ama Kubuntu ve Mint'in hakkını veremem. He bu arada hala Linux severim hatta kanalım da var onunla alakalı.

Sakıncası yoksa kanalımızın ismini söyler misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı